HŰHA

Kitört a háború, egymásnak estek a rapperek és a mulatósok!

Már Majka is bekapcsolódott a Jolly és Curtis között kirobbant vitába! A balhé egy szmájli miatt indult, amit Jolly a VOLT Fesztivál himnusza alá írt, kifejezve ezzel a véleményét a dalról. Ezen Curtis és Majka megsértődött, és hadat üzent Jollynak. Kivívva ezzel több millió, mulatóst kedvelő haragját.
  • Szerző: Ripost

A napokban debütált Majka, Curtis és Pápai Joci vadonatúj dala, az Irány Sopronba!, ami az idei VOLT Fesztivál hivatalos himnusza lett.

A produkció azonban nem aratott osztatlan sikert, az interneten az emberek inkább negatív kritikákkal illetik dicséret helyett. Így tett a mulatós sztár, Jolly is, aki kinevette a produkciót, ám nem is sejtette, hogy ezzel micsoda lavinát indít el.

Először Curtis üzent neki vállalhatatlan stílusban az Instagramon.

„Nem is tudom, hol kezdjem, mert mindig tisztelettudó voltam veled és a többi félnótással szemben, de mindig rá kell jönnöm, hogy ha fain vagy, azt hiszik, szemtelenek lehetnek. (…)

Majd ha egyszer írsz saját kútfőből egy fél slágert, akkor talán elfogadom ezt a hozzáállást tőled.

Addig, fiam, húzd a homlokodra a parókádat, mert csinálok én Julinak pam pamot a bogyójára!” – írta bejegyzésében a rapper, akit barátja, Emilio is megvédett, keresetlen szavakkal illetve Jollyt és a munkásságát.

A vitába Majka is beszállt, a bejegyzése pedig néhány mondat után bántó személyeskedésbe fordult át.

„Lehet szeretni a dalainkat, meg lehet nem szeretni is. Mindenkinek joga van véleményt formálni, még azoknak is, akiknek nem kéne. Erről szól a demokrácia. Tarcsi Zoltán “Jully “ pont egy olyan ember, akinek nem kéne. Hiszen az egész élete, munkássága, megnyilvánulásai, zenének nevezett förmedvényei, vagy az elképesztően önszopó 19 forintos videoklipjei pontosan olyanok, mint a Gucci pólói, amikben jár. Olcsók és Gagyik! Szegénynek még a haja se a fejéből nő ki... Vagyis nincs is haja… Vagyis volt, de az se az övé volt!” – fogalmazott Majka.

Hogy miként reagált a vádakra Jolly, elolvashatod a csütörtöki %% napilapban!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?