HŰHA

Kisfiával készül újabb botránykeltő lépésre Sebestyén Balázs

A Rádió 1 mûsorvezetője nagy vihart kavart, amikor néhány hete beszólt a vadásztársadalomnak, most újabb lépésre készül, ő azt mondja, a béke kedvéért...
  • Szerző: Ripost

Egy részüket agresszívnek, de gyávának tartja, akik még isznak is. Az üggyel kapcsolatban hosszú levelet írt az Országos Magyar Vadászkamara főtitkára, Bajdik Péter, megvédve kollégáit. Számításai szerint 65 ezer ember vadászik nálunk, s körülbelül ennyit sikerült is megsértenie a népszerű műsorvezetőnek.

A kinyilatkoztatós, odamondós, keménykedős, majd én megmondom a tutit állítások ebben az olvasatban rendkívül felháborítók, amit az egész vadásztársadalom nevében kikérünk magunknak. (…) Az objektivitásba vetett bizalmat messzemenően beárnyékolják a hasonló, igenis általánosító, becsületsértő és arcpirítóan goromba, rosszindulatú megjegyzések” – írta a főtitkár, aki ugyan megjegyezte, bocsánatkérésre egyáltalán nem számít, de nyomatékosan kérte a Rádió 1-et, hogy a témát feldolgozó és Balázsék sértő kijelentéseit tartalmazó, mai napig visszakereshető adást töröljék az internetről.

A Blikk megkereste a csatornát, eleget tesznek-e a főtitkár kérésének, ám lapzártáig nem kaptak választ. Balázs viszont egy korábbi adásban elmondta, elmenne egy vadászatra, hogy lássa, félreismerte-e vadászokat.

„Keresni fogom Bajdik Pétert, hogy menjünk el együtt egy vadászatra, ahova elhívom a gyereket is, a nagyobbikat” – mondta Balázs. „Szívesen odamegyek húsz-harminc vadászhoz, ahol elmondom, igen, én mondtam, és elmondom azt is, hogy miért gondolom így. Nem meggyőzni akarom őket, abszolút lelkiismeretesen belenézek bárki szemébe.”

És ezeket olvastad már?