HŰHA

Kínos titok a múltból: így lopta meg a saját apját Zámbó Krisztián!

Az énekes nem volt egy mintagyerek, fiatal korában több olyan dolgot is tett, amire utólag visszagondolva nem túl büszke.
  • Szerző: Ripost

Kínos titokra derül fény a Vigyázat, szülővel vagyok csütörtöki adásában. Zámbó Krisztián az édesanyjával, Verával szerepel a műsorban, ahol újabb részleteket árult el a gyerekkoráról. Krisztán a %% olvasóival is megosztott: kamaszként volt példa rá, hogy pénzt lopott az édesapjától.

"Amikor már apu jómódú volt, meg akartam mutatni a haveroknak, hogy bármit megtehetek. Rossz társaságba keveredtem, és azt hittem, ha nagyvonalú leszek, akkor mindenki engem tart majd a legmenőbbnek. Ezért egyszer kivettem apu pénztárcájából húszezer forintot, amit mindenféle butaságra költöttem, a haverok mindenre a vendégeim voltak" - mondta el a %%-nak Krisztián.

"Édesapám aztán meglátta, hogy mennyi pénz hiányzik a pénztárcájából, feljött a szobámba, és számon kért. Nem ütött meg, nem ordított, csak azt kérdezte,

'Kisfiam, ezt miért kellett? Tudod, hogy ha kérted volna, akkor odaadtam volna a pénzt'.

Ettől annyira elszégyelltem magam, hogy elsírtam magam, és ő is. Soha többé nem loptam ezután" - vallott emlékeiről Krisztián.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?