HŰHA

Kiderültek Leonardo DiCaprio perverz szextitkai

Egy volt Playboy-nyuszi azt állítja, hogy Leonardo DiCaprio imád majmok előtt, több nővel egyszerre szexelni. Igen, majmok előtt.

Leonardo DiCaprióról mindannyian tudjuk, hogy nem veti meg a szép nőket, hiszen folyamatosan cserélődnek az oldalán a fiatal modellek. De az már annál inkább meglepőbb, hogy mit is szeret velük csinálni.

Legalábbis a Playboy villa lányaival igencsak perverz módon viselkedett jó néhány alkalommal. A történeteket Hugh Hefner egykori házi nyuszija, Izabella St. James teregette ki, miután éveken át szemtanúja volt a legnagyobb hírességek szexuális züllésének. A Playmate azt állítja, hogy messze az örök Oscar-vesztes DiCaprio volt a legperverzebb.

"Leo rendszeresen ott járt, és a bulik után öt vagy hat lányt is hazavitt a limuzinjával. Egyes lányok azzal dicsekedtek, hogy belopakodott velük a villa parkjába, és a majomkifutón szexeltek."

A furcsa helyszínt nemcsak Leonardo kedvelte, hanem a Jóbarátokból ismert Matthew Perry is, aki szintén jó pár pásztorórát eltöltött a majmok között - Heff nyuszijaival.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?