HŰHA

Kiderült az igazság, ezért nem tud aludni Pápai Joci!

Az énekes szerdán Kijevbe utazik az Eurovíziós Dalfesztiválra.
  • Szerző: Ripost

Hétfő délelőtt elbúcsúzott a magyar rajongóktól Pápai Joci, aki szerdán Kijevbe utazik azért, hogy képviselhesse hazánkat május 11-én az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjében. Joci bevallotta, az utóbbi napokban igazi vizsgadrukkot idéző izgatottság lett úrrá rajta, emiatt pedig már pihenni sem tud.

„Napközben nem érzem annyira az izgalmat, de éjszakánként már rendszeresen felébredek. Ilyenkor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tudok visszaaludni.

Fejben már Kijevben vagyok, a kinti eseményekre koncentrálok

 – mondta el a %%-nak Joci.

Az énekesnek mostanában a családjára és a barátaira sem nagyon volt ideje, az Eurovízióval kapcsolatos teendők és a fellépések minden idejét elveszik.

Családja nem kíséri el, de lélekben vele lesznek: a verseny idejére Joci szüleinél gyűlik össze az egész család, onnan szurkolnak majd a győzelemért a Duna tévé előtt.

Az énekes számára a lelki és a testi feltöltődés egyaránt fontos, bár az utóbbira mostanság nem tudott időt szakítani.

„Diétázni nem volt időm. Nagyon húzós időszak van mögöttem, és nem tudtam ilyenekkel foglalkozni. Három hónap kihagyás után most kezdtem el edzeni, pedig a sport mindig nagy szerepet játszott az életemben. Istenfélő emberként mindig imádkozom, az utóbbi időben még a szokásosnál is többet. Kihagyhatatlan rituálém, hogy fellépés előtt a stábbal körbeállva elmondunk egy imát. Remélem, ez Kijevben is segítségemre lesz” – bizakodott Joci.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?