HŰHA

Kiderült a titok: Isten színe előtt is megpecsételi kapcsolatát Gáspár Zsolti és Demcsák Zsuzsa

Annyira megszerették egymást, hogy el akarják mélyíteni a kapcsolatot.
  • Szerző: Ripost

Még az Ázsia Expressz 2. forgatása alatt ismerkedett meg egymással Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti. Már akkor kölcsönös szimpátia alakult ki közöttük, ami azóta tovább mélyült. A TV2 hamarosan induló kaland-realityjének műsorvezetője és gazdája olyan közel került egymáshoz a Farm forgatása alatt, hogy Zsolti szerint isten színe előtt is meg kell pecsételni a kapcsolatukat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Az én ötletem volt, hogy felesküdjünk a rokonságra. Annyira megszerettem Zsuzsikát, hogy számomra ő már nem is barát, sokkal inkább családtag” – újságolja a Borsnak a hamarosan induló valóságshow, a Farm VIP gazdája, aki azt állítja, már el is kezdte szervezni az ünnepélyes szertartást.

„Én magam mélyen istenhívő vagyok, s meg is vagyok keresztelkedve, Zsuzsikával ellentétben. Éppen ezért arra gondoltam, hogy keresztlányommá fogadom, és ígéretet teszek, hogy amíg élek, gondoskodom róla. Már mindent elrendeztem, így hivatalosan is megerősíthetjük a rokoni kapcsolatunkat” – magyarázza az ifjabbik Gáspár fivér, aki nem akármilyen szertartást álmodott meg a nagy napra.

„Ott lesz az egész rokonság. Zsuzsika és az én családom is meghívást kap majd a keresztelőre, és szeretném, ha a leendő keresztlányom indiai férje szintén eljönne. Bár ő a hindu vallást gyakorolja, nem hiszem, hogy ez problémát okozna, mert Krishan nagyon rendes ember. Őt is az Ázsia Expressz 2. forgatása alatt ismertem meg, és azóta többször is találkoztunk. Mindig jókat beszélgetünk, bár egy szót sem értek abból, amit mond, mert én nem tudok angolul, ő pedig nem beszél cigányul. De ennyi baj legyen, legalább nem fogunk összeveszni!”

Demcsák Zsuzsa egyébként tegnap a Mokkában elmondta, hogy Zsolti a legfantasztikusabb társ, akivel pályafutása során együtt dolgozott.

Egy időzített atombomba, de amikor munka van, akkor hallatlanul fegyelmezett. Ráadásul megadja nekem a tiszteletet, még akkor is, ha sokszor megnézi a „bulámat”.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?