HŰHA

Kiakadt a net a 22 éves modellre, milliárdokat szórt el a szülinapjára

Kylie Jenner úgy gondolta, hogy 22. születésnapját emlékezetesen ünnepli meg, de sokakat megbotránkoztatott a fényûzéssel.
  • Szerző: Ripost

A Kardashian-Jenner lányok legkisebbje, Kylie Jenner a világ egyik leggazdagabb nője, és imádja szórni a vagyonát, amivel rendszeresen felháborodást kelt követői körében.

Most ismét sokan kiakadtak a modellre az anyagiassága miatt, kiderült ugyanis, hogy mennyit költött eddig a saját szülinapja szervezésére. A sztár augusztus 10-én lesz 22 éves, amit egy hatalmas bulival szeretne megünnepelni. A helyszín azonban egy kicsit túlzásnak tűnik: Kylie egy 250 millió dollár (átszámítva csaknem 71 milliárd forint) értékű jachtot választott. A „Tranquility” (magyarul Nyugalom) fedélzete akkora, mint egy focipálya.

A luxushajó heti bérleti díja szintén elképesztő, 1,2 millió amerikai dollár, ami 342,7 millió forintnak felel meg. A gigantikus mérete ellenére csak 22 vendéget tud fogadni, 10 kabinja van. Ennek persze az az oka, hogy van rajta egy helikopter-leszállópálya, szépségszalon, mozi, medence, jacuzzi, illetve a 29 fős személyzetet is el kell szállásolni.

A szülinapos Jenner valamikor a napokban fog hajóra szállni szerencsés vendégeivel - írja a Daily Mail.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?