HŰHA

Hatezres női sereg védi Peter Srámek becsületét

A fiatal énekes rajongói csoportjának tagjai nem viccelnek. Egyetlen negatív vélemény is elég ahhoz, hogy tucatnyian rántsanak "kardot" a virtuális térben.
  • Szerző: Buster

Peter Srámek egyelőre harcol a magyar nyelvvel, így érthetően nehezen boldogul, ha szócsatába kell bonyolódnia valakivel. Szerencsére működik egy titkos „szekta”, amelynek tagjai főként hölgyek, és ők hatezren azonnal támadásba lendülnek, ha kedvencüket bármilyen sérelem éri.

Szervezetten tartják rajta ujjukat az internet „ütőerén” és azonnal  osztják meg egymással, ha hír jelenik meg a jelenleg "megörülő félben lévő", és szerelmével szakított énekesről. Ujjat húzni velük pedig nagyon nem érdemes. Utoljára akkor lendültek támadásba, amikor egy közéjük keveredett fickó megjegyzést tett Srámek egy előnytelen, játékszituációban készült fényképére…

„Hogy lehet ilyen csúnya feje valakinek?”- tette fel a kérdést kommentben a srác, aki ezzel sikeresen szabadított magára hatezer fúriát.

Amit kapott, azt nem tette ki az ablakba.

Néztél mar tükörbe?????? De pár perc és repülsz a csoportból

- nyitotta meg a sort a rajongó tömeg vezetője, aki ezzel meg is adta az alaphangot.

"Máté, te inkább meg se szólalj öregem! Neked milyen fejed van?
És még az ilyenek pattognak! Jézusom!”

A megjegyzés gazdája nagyjából ötven ehhez hasonló reagálást kapott, bár ő már nem láthatta, hiszen percek alatt eltávolították a csoportból. Majd valaki feldobta Berki Krisztián nevét is, nem éppen kedves összefüggésben emlegetve, hiszen az "izomceleb", egész héten cinkeli Srámeket az Ezek megőrültek! adásaiban.

 Én is imádom Petit, de ez a Berki állandóan beszól neki. Jó lenne, ha valaki befogná már a száját!

- írta Srámek virtuális testőrségének egyik tagja.

Jobb, ha vigyázol kedves Berki, mert ha egy ekkora sereg a szájára vesz, abban nem lesz köszönet!

És ezeket olvastad már?