HŰHA

Gyerekek előtt lóbálta férfiasságát, eltiltották a magyar valóságshow-celebet

Az Ádám keresi Évát egyik szereplője, Bence már a hétköznapokban is készült a meztelenkedésre. Egy amerikaifoci-meccsen a gyerekek sem zavarták abban, hogy levetkőzzön.
  • Szerző: sk

Németh Bencét hétfőn láthatták először meztelenül a nézők. Mármint a szerencsések. A szegedi fiatalember ugyanis már azelőtt is mutogatta legnemesebb testrészét, hogy bekerült volna a VIASAT3 pucér-valóságshow-jába.

A botrányt okozó Ádám keresi Évát című műsor szereplője a civil életben amerikai-futballista, a Budapest Cowbells játékosa. Tavaly júniusban azonban egy évre eltiltották, miután a Nyíregyháza elleni összecsapáson levetkőzött a pályán, és a péniszét mutogatta a közönség felé.

A játékvezetői jelentés kíméletlenül leírta az esetet.

A Cowbells 26-os számú játékosa a mérkőzés végén a nézők felé fordulva 100–150 ember szeme láttára letolta a nadrágját, és a péniszét (!) mutatta a közönségnek

- idéz a Bors a jegyzőkönyvből, amely így folytatódik:

"A közönség soraiban negyven gyerek is ült, lévén hátrányos helyzetű gyerekek részére osztottak ingyen je­gyet a mérkőzésre. Kérjük a FEB azonnali vizsgálatát az ügyben! Közszeméremsértés!!!"

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?