HŰHA

Fotók az év legjobban várt sztáresküvőjéről: elképesztően szép volt a menyasszony

Vannak, akik szerint Pippa Middleton szebb menyasszony volt, mint Katalin hercegnő.
  • Szerző: Ripost

Szombaton az englefield-i Szent Márk templomban férjhez ment Pippa Middleton is, aki mély nyomokat hagyott az emberekben, amikor nővére, Katalin hercegnő esküvőjén koszorúslányként tűnt fel. Sokáig semmi másról nem beszéltek, csak arról, mennyire csodálatos feneke van a kisebbik Middleton-lánynak.

Most azonban menyasszonyként tündökölt, és hercegnő testvére féltőn óvta és igazgatta méregdrága, 40 ezer fontos Giles Deacon csipkeruháját.

A couture ruha tökéletesen illett az alakjára, amelyért Pippa keményen meg is dolgozott, hónapok óta napi vendége volt az edzőtermeknek. Ahogy a nővére, úgy Pippa is inkább elefántcsont színű ruhát választott a hófehér helyett.

A 33 éves Pippa Middleton és férje, a 41 éves James Matthews esküvőjén szerepet kaptak Katalin hercegnő gyermekei is: György herceg vihette a gyűrűket, míg Charlotte hercegnő tüneményes koszorúslány volt, aki virágokat hintett nagynénje elé. A gyerekeket pedig maga Katalin hercegnő felügyelte.

A Middleton szülők Belgiumból hozatták a lagzi helyszínéül szolgáló üvegsátrat, amely tele volt rózsaszín cseresznyevirágokkal, a menüből pedig nem hiányzott a temérdek pezsgő és a kaviár sem.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?