HŰHA

Ezt a szexi testet ölelgeti éjszakánként Király Viktor - Fotó

Elképesztően erotikus fotókon mutatta meg bombatestét az énekes barátnője, aki táncosként igazán tudja, hogyan bánjon a testével. Bea láthatóan tisztában van adottságaival és büszkén teszi közszemlére formás fenekét a közösségi oldalakon.
  • Szerző: Doris

Hosszú, izmos combok, tökéletesen kerek fenék, és szexi kockás has várja haza Király Viktort, aki érthető okokból roppant büszke szexbomba barátnőjére. Van is mire! Bea ugyanis táncos-koreográfusként dolgozik, így egész nap kőkeményen edz, és ez bizony meg is látszik dögös idomain.

 

@forraibea által közzétett fénykép,

Sok férfi nem tudna mit kezdeni barátnője szexi magamutogatásával, a Megasztár negyedik szériáját megnyerő énekest azonban nem zavarja, hogy kedvese rendszeresen oszt meg magáról vadítóan  erotikus fotókat az Instagramon.

"A táncművészet miatt Beánál is ugyanúgy működik a közösségi oldalak használata és a képek megosztása, ahogy nálam. Õ is folyamatosan tölti fel a fotókat, amik érdekesek, és odavonzzák a tekinteteket."

- nyilatkozta nagy nyugalommal a Borsnak az énekes, akitől a jelek szerint távol áll a féltékenykedés. Persze, hiszen tudja, hogy az éhes szemek csak távolból csodálhatják barátnője domborulatait, míg őt minden éjjel ez a test várja.

 

@forraibea által közzétett fénykép,

Viktor szülei azonban már nem voltak ennyire elájulva a szexi fehérneműs képek arzenáljától.

"Meglepődtek a szüleim, de tisztában vannak Bea hivatásával és az életstílusunkkal. Õ táncos, és fontos, hogy fitt legyen, amit büszkén vállal, és ezzel nincs is semmi baj. Nem mondom, hogy ugyanolyan könnyen felfogják a szüleim, mint én, de azért megértik."

- ismerte el az énekes, akit pasik ezrei irigyelnek a fotók láttán. Többek között ezért a látványért.

 

@forraibea által közzétett fénykép,

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?