HŰHA

Elmérgesedett a helyzet, magára hagyta felesége a beteg magyar sztárt!

A koktélkirály súlyos betegen, gyakorlatilag fél szívvel él, ráadásul a magánéletét is újra kell építenie.
  • Szerző: ripost

Élete szomorú és nehéz időszakát éli Lajsz András, aki egy évvel ezelőtt talán még nem is sejtette, hogy hamarosan mindent elveszít majd, amiért évtizedeken keresztül dolgozott.

A koktélkirály kálváriája tavaly júniusban kezdődött, amikor a vád szerint fojtogatott egy parkolóőrt. Ekkor infarktust kapott, amit azóta számos másik is követett, ráadásul egy kellemetlen eset miatt a felesége is elhagyta a beteg sztárt.

András és Zsuzsa házassága tavaly romlott meg végérvényesen, akkor két szívműtét után az asszony utcára rakta a szerinte csalfa férjét. Félreérthető üzeneteket talált ugyanis Lajsz telefonjában, amiket egy fiatal, huszonéves beosztottjának írt.

"Soha semmi nem történt, azóta a hölgy már nem is dolgozik az étteremben. Nem magyarázom a bizonyítványomat, de a szeretlek szót gyakran használom, akit életemben kétszer láttam, azt már puszival köszöntöm. Most két szék között a padlóra estem. A feleségem nem akar megbocsátani, én meg már feladtam, nem is küzdök érte, nagyon elmérgesedett a helyzet. Egy szál gatyában eljöttem a gyönyörű szép házunkból" - mondta el a Blikknek Lajsz András, aki most a nulláról építi újra az életét.

A helyzete ráadásul egyébként sem könnyű, hiszen sorra kapja az infarktusokat: a szíve jobb fele elhalt, elmondása szerint már csak a fél szíve működik. Most abban reménykedik, hogy a rehabilitáció és a munka segít majd, ő pedig egy új, de annál boldogabb életet kezdhet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?