HŰHA

Elképesztő, mit állít a mestermágus a húsz éve elhunyt Zámbó Jimmyről és családtagjairól!

Megidézte a Király szellemét, akinek a lelke szerinte azóta is ott van a csepeli sírnál, és töltekezik a rajongók szeretetéből.
  • Szerző: ripost

Húsz évvel Zámbó Jimmy halála után sem kopott meg az énekes népszerűsége! A sokak által csak Királyként emlegetett aranytorkú előadó halálának évfordulója január másodikán lesz, ez alkalomból pedig Frabato, az ismert mestermágus állítólag megidézte az énekes szellemét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Állítja, öt-hat percet beszélt Jimmyvel, aki szerinte gyakran visszatér a csepeli temetőbe, ahol a teste nyugszik.

„Kérdéseket tettem föl neki, s ő válaszolt mindegyikre. Elmondta, hogy a temetőbe gyakran visszatér, s most, január másodikán, a halála pillanata előtt és után egy órával biztosan ott lesz. Azért jár sűrűn vissza, mert jó érzéssel tölti el, hogy még mindig sokan látogatják, fontos neki, hogy ennyi idő elteltével is népszerű” – mondta el a Blikknek Frabato, aki a zenész családtagjairól is beszélt.

Úgy érzékeli, a Zámbó családnak nem ez volt a legjobb éve, de hamarosan igazi boldogság vár rájuk.

„Jimmy szeretne még egy unokát, és konkrétan azt üzente, hogy legnagyobb fiának, Krisztiánnak és szerelmének a következő évben valóra válhat az álma, és megfoganhat a közös gyermeke. Bár nagyon tisztességesen őrzik hagyatékát, azonban Jimmy úgy véli, ez a gyermek fogja tovább vinni az örökségét. Ő lesz az, aki hatalmas tehetség lesz, s ezt ki is fogja tudni teljesíteni, az énekesi vagy zenei pályán nagy karriert fut majd be” – állítja Frabato.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?