HŰHA

Egyre brutálisabb Schmuck Andor fogyása, így megváltozott

Aki rég látta, talán fel sem ismerte Schmuck Andort, akit orgonakoncerttel köszöntöttek szerdán a Szent István-bazilikában. Az 50 éves politikus ugyanis elképesztően lefogyott, már 30 kilóval mutat alatta kevesebbet a mérleg. Bár ilyen helyzetben sokan hátradőlnének és elégedetten rendelnének egy pizzát, Schmucknak esze ágában sincs felhagyni a diétával.
  • Szerző: Doris

Bár Schmuck Andor élete rendkívül izgalmas, amióta tavaly márciusban megismerte fiatal feleségét, Esztert, az étrendjéről ez sajnos egyáltalán nem mondható el.

Már hét hónapja, hogy javarészt sárgarépát és főtt húst eszik, így nem igazán van része gasztrokalandokban. Az önsanyargatásnak persze meg is van az eredménye, a Tisztelet Társaságának elnöke az 50. születésnapján kereken 30 kilóval volt könnyebb, mint hét hónappal ezelőtt.

És hol van még a vége?

„Eszemben sincs lazítani, bár aki azt mondja, hogy a fogyókúrát meg lehet szokni, az szimplán füllent. Ezt képtelenség megszokni, de én kitartó vagyok, nyomom tovább a diétát, mint a rockot. És hogy mi a célom? Nos, a következő mérföldkő az lesz, amikor majd kilencessel fog kezdődni a súlyom, vagyis két számjegyű lesz” – ecsetelte a politikus, hozzátéve: szigorúan titkos, hogy addig még hány kilót kell lefogynia, de kevesebbet, mint amit eddig leadott.

Andor azt sem bánja, hogy a teljes ruhatárát le kellett cserélnie, már csak azért sem, mert az egészségi állapotában is jelentős változás állt be. Jóval kevesebb gyógyszert kell szednie, sokkal fittebbnek és energikusabbnak érzi magát, ezért nemrég már az egyik budapesti edzőterembe is lemerészkedett egy kis kardiózásra. Egy biztos, a barátait egyszerűen lenyűgözte Andor kitartása, csinos felesége pedig roppant büszke rá!

Fodor Zsókával lép színpadra

Schmuck Andor nagy fába vágta a fejszéjét! Szeptember 13-án, a Szenes Iván emlékkoncerten dalra fakad Fodor Zsókával, akit évtizedek óta a fogadott anyukájának tart. Bár Andor nem rendelkezik operaénekesi kvalitásokkal, bátran áll majd a mikrofon mögé.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?