HŰHA

Elképesztő változás: Húsz kilót fogyott a karanténban Schmuck Andor

Schmuck Andor február elsején kezdett komoly fogyókúrába, de azt talán maga sem gondolta volna, hogy az odafigyelésnek ilyen hamar meglesz az eredménye. A Tisztelet Társaságának elnöke alatt 20 kilóval mutat kevesebbet a mérleg, de hol van még a vége? Miközben ő diétázik, fiatal felesége, Eszter kifejlesztette a tökéletes karanténedzést!
  • Szerző: Doris

Főtt csirkemell – bármilyen unalmasan hangzik is, erre esküszik Schmuck Andor, aki február elején döntötte el, hogy fogyókúrába kezd.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: facebook

A politikus ekkor még nem sejtette, hogy a koronavírus miatt az addiginál jóval több időt kell otthon töltenie. Bár a karantén miatt sokan vannak, akik unalmukban rájárnak a hűtőre, Andor kitartása kikezdhetetlen. Még akkor sem csábul el, amikor a szépkorúaknak bevásárol a finomabbnál finomabb feladatokból.

„Való igaz, eddig körülbelül egy húszas ment le. Ezt persze az övemen is érzem, sokkal beljebb tudom csatolni, tizenhét centi ment le a derekamról. Az étrend nem túl izgalmas, kimerül a vízben párolt csirkemellnél. Plusz, néha beleiszom a tejbe, amivel Eszter edz. Szoktam is mondani viccesen, hogy: csupa erő, csupa izom, ha reggel-este tejet iszom” – nevetett a Tisztelet Társaságának elnöke, aki már márciusban kidolgozott egy akciótervet, amivel a járvány idején segíteni tud az időskorúakon. Ennek a része az is, hogy bevásárol helyettük.

Fotó: Schmuck Andor

A szerelmespár lakása mostanában tartós tejekkel és üdítős palackokkal van tele. No nem azért, mert ijedtükben feleslegesen felhalmozták volna a dolgokat, egészen más az oka. Eszter a koronavírus-járvány miatt ugyanis nem tud edzőterembe járni, de így is szeretne formában maradni. Mivel súlyzója nincs, literes tejesdobozzal dolgoztatja meg a bicepszét és egy karton, azaz 6 kiló üdítővel végez guggolásokat, hogy még kerekebb legyen a feneke.

Fotó: Schmuck Andor

Eszter naponta sportol ezzel a sajátos módszerrel. Utána jön velem segíteni bevásárolni a nyugdíjasoknak, ami egy külön erőnléti edzés hiszen sok mindent kérnek a szépkorúak! Én felügyelem, hogy minden gyakorlatot helyesen hajt-e végre, majd leülök és megeszem a párolt csirkemellem. Mindent a cél érdekében” – jelentette ki eltökélten Andor.

A többi képet keresd a hétfői számában!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?