HŰHA

Jobb, ha nyitott szemmel jársz! Ezeken a helyeken bármikor összefuthatsz egy világsztárral

Fővárosunk jelenleg rengeteg világsztárnak ad otthont, amíg a készülő hollywoodi filmjeiket nálunk forgatják. Mutatjuk, hol szoktak felbukkanni a hírességek!
  • Szerző: Ripost

Érdemes nyitott szemmel járnod, ha Budapest utcáin sétálgatsz, ugyanis bármikor összefuthatsz egy világsztárral! Többek között Kevin Hart, Jamie Lee Curtis, Cate Blanchett és Ethan Hawke is hazánkban forgat. Mutatjuk, merre szoktak felbukkanni!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rengeteg világsztár, köztük Jamie Lee Curtis is hazánkban forgat (Fotó: Facebook)

Jamie Lee Curtis imád a Duna-parton sétálgatni

A kétszeres Golden Globe-díjas színésznő jelenleg a Borderlands videójáték-sorozat filmadaptációját készíti Magyarországon, látogatása pedig azért is különleges, mert apai nagyszülei, Schwartz Manó és Klein Ilona magyarországi zsidó emigránsok voltak. A napokban például Jamie Mátészalkára is ellátogatott, ahonnan nagyszülei annak idején az Amerikai Egyesült Államokba emigráltak.

Viszont a színésznő Budapestet is imádja. Sokszor sétál a Duna-parton a Lánchídnál, sőt egy interjúban azt is elárulta, hol van a kedvenc helye a városban.

„Nagyon sokat sétáltam a városban, de a szívemnek legkedvesebb helyszíne a Dohány utcai Zsinagóga, amelynek felújításában apám, Tony Curtis is részt vett, hiszen ő is gyűjtött erre pénzt” – fogalmazott.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie) által megosztott bejegyzés

Kevin Hart a Parlament előtt fotózkodott

A színész szintén a Borderlands forgatása miatt érkezett hazánkba, és Jamie-hez hasonlóan ő is több budapesti helyszínen is megfordult már. A minap például egy közös fotót osztott meg a családjával, ahogy a Parlament előtt állnak, de az edzéseit is szokta dokumentálni a közösségi oldalán. Hart egy I. kerületi terembe jár edzeni, de sokszor futott a Citadellánál is és a Kossuth téren is lőtt már pár fotót.

A produkcióban egyébként többek között szerepel még Cate Blanchette és Eli Roth is, így akár velük is összefuthatsz!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kevin Hart (@kevinhart4real) által megosztott bejegyzés

Oscar Isaac és Ethan Hawke a Margitszigeten fut

A Fekete Özvegy után egy újabb Marvel-produkció is hazánkban forog. A Moon Knight című sorozat munkálatai kora tavasszal kezdődtek el, Oscar Isaac és Ethan Hawke pedig előszeretettel mászkál Budapest utcáin. Egy szerencsés legutóbb a Margitszigeten futott össze a két sztárral, akikkel azonnal készített is egy közös fotót.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zsolt Gosztonyi (@djnuklear) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?