HŰHA

Bejelentette Weisz Fanni: jöhet a baba

A férjével nem feszülnek rá a gyermekvállalásra, de készen állnak a családalapításra.
  • Szerző: Ripost

Mi tehetné teljesebbé egy fiatal házaspár életet, mint egy közös gyermek? Weisz Fanniék is így gondolják, ezért nemrég eldöntötték, hogy bővítik a családot. Minden körülmény adott ugyanis a szerelmesek éle­té­ben, hogy kisbabát neveljenek, csak a rengeteg elfoglaltságuk késlelteti, nehezíti kissé a dolgukat.

„Akkor jön a baba, amikor szeretne, de Petivel három-négy hónapja megbeszéltük, hogy mi készen állunk a kicsi fogadására. Nem görcsölünk rá, hogy mikor leszek már terhes, a pörgős hétköznapok, a munka bő­ven elég stresszfaktor" – mondta a Borsnak Fanni, akit picit zavar, hogy a környezetükben mindenki a kis trónörökös érkezéséről faggatja őket.

„Nem nagyon szeretnénk er­ről beszélni, amíg nincs ott a baba a pocakomban. Majd ha jön, akkor úgyis mesélek” – szögezte le az ifjú feleség.

A babaprojekt előkészületeit sem viszi túlzásba a siket szépségkirálynő. Nincsenek teli a polcai baba-mama szakirodalommal, nem figyeli görcsösen, hogy mit egyen, mit igyon, azonban jó ideje rendszeresen jár orvoshoz , hogy a lehető legjobb egészségben foganhasson meg a pici. Mint köztudott, Fanni hosszú évek óta pajzsmirigyzavarral küzd, ami befolyással lehet a babára is.

„Háromhavonta járok ezzel a problémámmal orvoshoz, és szerencsére minden a legnagyobb rendben. Tökéletes egészségügyi kontroll alatt vagyok, és semmilyen plusz segítségre, gyógyszerre, injekcióra nincs szükségem ahhoz, hogy várandós legyek. Lombikprogramon sem gondolkodunk, nem lesz rá szükség, mert hál’ Istennek nagyon jó kezekben vagyok" – tette hozzá a modell, aki férjével a Bors Extrának nemrég azt is elárulta: nem lesz siket a babájuk. Bár a házaspárt a legkevésbé sem érdekelné, hogy siket vagy halló lesz-e csemetéjük, egy genetikai vizsgálaton megállapították: Fanni nem hordoz hibás gént, így a gyermekük nem örökölheti a siketséget.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?