HŰHA

Balázs Andi: Kívánatos a telt fenék, mint a Gundel-palacsinta!

A színésznő nagyon büszke a teltebb idomaira, és azt tanácsolja, senki ne változzon azért, mert a divat ezt diktálja.
  • Szerző: Ripost

Balázs Andi büszke teltebb idomaira, véleményét pedig sosem rejtette véka alá! A színésznő sosem volt vékony, mégis az egészséges életmódra törekszik, és ezt a szemléletet próbálja átadni azoknak a nőknek is, akik hozzáfordulnak segítségért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Andi most egy igazán frappáns fotót osztott meg ezzel kapcsolatban!

Fotó: TV2

„Ne stresszelj a külsőd miatt! Valaki lehet, hogy csúnyának, kövérnek tart, miközben más meg úgy akarja zabálni azt a feneket, mint a Gundel-palacsintát!” – olvasható azon a fotón, amit Andi osztott meg a közösségi oldalán. A csinos színésznő nagyon sok levelet kap már évek óta olyan hölgyektől, akik nincsenek megelégedve a testükkel, ám Andi ilyenkor könnyűszerrel megnyugtatja őket.

„Nagyon sok levelet kapok hölgyektől, akik küzdenek a külsejükkel. Nekik is azt írom, hogy hiszem azt, nem véletlenül vagyunk olyanok, amilyenek, egy ilyen test pedig csoda, nem hátrány!” – mondta a Borsnak Andi, aki azt is elárulta, soha nem kezdene fogyókúrába csak azért, mert ezt diktálja a divat. Ha valamiért diétára adja a fejét, az csak egy színházi szerep, vagy az egészsége miatt lehet.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?