HŰHA

„Kopogtathat a kismicsodám ajtaján” – nem hiszed el, ki üzente ezt Alekosznak

Alekosz múlt héten jelentette be, hogy feleségszerző körútra indul vidéken, valaki azonban önként jelentkezett.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Különleges bejegyzés jelent meg a Facebookon, néhány nappal azután, hogy Alekosz bejelentette: vidéki turnéra indul, hogy megtalálja a számára ideális feleséget.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Kopogtathat a kismicsodám ajtaján" – nem hiszed el, ki üzente ezt Alekosznak

Még mindig keresi a párját Alekosz (Fotó: Alekosz)

Azt a nőt, aki amellett, hogy szemrevaló, kellőképp házias is, és naponta el tudja készíteni a szerelemre vágyó Alekosz kedvenc csirkelevesét és „kirántott húsát”.

Nos, a feleségszerzés nem indult túl könnyen a görög származású showman számára, pénteken például a perkátai férfiak kiszúrták a gumiját, mert Alekosz azzal fenyegetőzött, hogy lekapcsolja az internetet a körülbelül 4000 lélekszámú Fejér megyei nagyközségben.

Ennek fényében viszont meglepő, hogy az egyik valóságshow-ból megismert hölgy, Zsu nyíltan üzent Alekosznak.

Gyakorlatilag felajánlotta, hogy hozzámegy!

„Üzenem Alekosznak, hogy keressen meg! Ha tényleg feleséget keres és van még elég pénze, akkor kopogtathat a kismicsodám ajtaján. Közös gyerekkel nagy pénzeket szakíthatunk majd. Ha már elcsórósodott, akkor tárgytalan” – állt az igencsak lényegre törő üzenetben, ami alaposan felcsigázta Alekoszt.

Fotó: Facebook

„Zsuzsannát mindig is egy szemrevaló hölgynek tartottam, érdekel a lehetőség. Az külön örömmel tölt el, hogy ez alkalommal nem nekem kellett kezdeményeznem, most én vagyok a sötét figura a sakktáblán, aki vár a megfelelő alkalomra. Remélem, Zsuzsannának komolyak a szándékai és ír nekem” – mondta a -nak Alekosz.

Alekosz számításait az keresztbe húzhatja, hogy nem tisztázott, valóban Zsuzsu üzemelteti-e az oldalát, vagy még mindig egy illetéktelen kezében van, aki korábban átvette az irányítást.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?