HŰHA

Aggódnak barátai Curtisért, új függőség fenyegeti a rappert?

A zenész lazításképpen meg szokott inni egy-egy pohár bort, de nagyon óvatosnak kell lennie, ezzel ugyanis veszélybe sodorhatja magát.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Hol egy pohár borral, hol egy kupica pálinkával élvezi a nyári napsütést Curtis, ami önmagában még nem lenne bűn. Ám hozzáértők szerint egy egykori függő számára ez a visszaesés lehetőségét rejti magában.

Az egész ország aggódott Curtisért, amikor a rapper – Majkával való botrányos szakítása után – a közösségi oldalán bejelentette: kábítószer-függőségben szenved. Ezután a leendő édesapa február 16-án bevonult egy rehabilitációs központba, ahol egy hónapig kezelték. Hazatéréséről a TV2 még egy dokumentumfilmet is készített, amiben a zenész többször is kijelentette: mind a drogokkal, mind pedig az alkohollal leszámolt.

Az újdonsült férj és leendő apa azonban a napokban a magyar tengerre utazott a várandós menyasszonyával, akivel szemmel láthatóan jól szórakoznak. Rajongóit naponta többször is megörvendezteti medencézős, szivarozós, borozós fotókkal. Egy olyan fényképhez, amelyen egy pálinkáspohárral a kezében pihen a gyönyörű teraszon a fürdőgatyás rapper, a következőt írta:„A siker kulcsa az, hogy kövesd a szenvedélyed”. Persze azt nem lehet kijelenteni, hogy az egykori focista visszaesett, hisz a mértékletes ivástól még nem válik valaki újra függővé, csakhogy a Bors által megkérdezett szakember szerint a rapper egy-két pohárral is veszélybe sodorhatja magát.

„A rehabilitációk általában sikeresek, csakhogy utána a visszaesés frekvenciája nagyon magas. Egy éven belül a függők 80 százaléka valamilyen úton-módon újfent tiltott szerhez nyúl, s csupán a sokadik elvonókúra után sikerül leszokniuk. Persze nem ritka az sem, hogy valaki képtelen felhagyni az addikciójával" – magyarázta a lapnak dr. Funk Sándor addiktológus, aki állítja: az elvonókúra után sokkal hamarabb visszaesnek a függők, mint amennyi idő alatt anno rászoktak a drogra vagy az alkoholra.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezt a forralt bor receptet mindenki elkéri!
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?