FÜLES

Betegsége miatt írt különleges szerződést Hódi Pamela

Pamela évek óta küzd betegségével, ami évenként jelentkezik elviselhetetlen fájdalmak közepette...
  • Szerző:

Hódi Pamela komoly kockázatot vállalt, amikor idén március végén elutazott, hogy részt vegyen az Ázsia Expressz 2 heteken át tartó forgatásán. A gyönyörű anyukánál ugyanis számítani kellett rá, hogy éppen egy évvel az utolsó súlyos rohama után ismét kitör rajta az úgynevezett cluster betegsége, ami a migrénnél jóval erősebb fejfájással és arcbénulással jár. Pamela éppen ezért jó előre jelezte a stábnak, hogy fel kell készülniük erre is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hódi Pamela
Fotó: Markovics Gábor

„Sajnos évek óta kínoz ez a kellemetlen betegség, ami nagyjából évenként jelentkezik egy-egy brutális erejű roham formájában. Mivel 2018-ban éppen márciusban jött, ezért benne volt a pakliban, hogy éppen Ázsiában tör rám a következő roham. Ha ez bekövetkezett volna, szinte biztos, hogy fel kellett volna adnom a játékot, hiszen a tüneteket megszüntetni nem, csak enyhíteni lehet”

– kezdte a -nak Hódi Pamela, aki hálás a TV2-nek, amiért rugalmas volt, amikor előállt különleges kéréseivel.

„Amikor jeleztem a csatornának, hogy bármikor előjöhet ez probléma, azonnal módosították a szerződésemet és belevették, hogy semmilyen felelősség nem terhel, ha egy roham miatt fel kell adnom a küzdelmet. Ezen kívül az is belekerült a szerződésembe, hogy az orvosnál mindig ott kell lennie annak az injekciónak, amit roham esetén a combomba kell szúrni és persze egy oxigénpalack is volt a kísérő kocsin, mivel a tiszta oxigén az egyetlen, ami képes enyhíteni a fájdalmat”

– árulta el Pamela, aki a napilap keddi számában arról is beszélt volt-e szüksége különleges intézkedésre a játék alatt.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?