HŰHA

Gáspár Zsolti elvonóra küldené Győzikét

Győzike aggasztó bejegyzést tett közzé a testvéri szeretetről a Facebook-oldalán, majd el is tüntette a posztot... Mi áll a háttérben?
  • Szerző: Buster

Gáspár Győző testvére, Zsolti azután beszélt lapunknak, hogy a roma showman egy posztjában arra utalt, csalódott benne… Hogy vajon miért? Ezt maga Zsolti sem tudta megmondani, mert szerinte jó viszonyban vannak, így csak arra tudott gondolni, talán ismét a gyógyszerfüggősége miatt van maga alatt a showman.

„Nem is értem mire gondolhatott abban a posztban, hiszen jóban vagyunk. Az igazság az, hogy néha nem tudja mi a show és a valóság között a különbség, ami biztos, hogy a rengeteg gyógyszertől van, amit szed”

– kezdte Zsolti, akit kifejezetten aggaszt, hogy testvére ilyen gondokkal küzd, ezért nap mint nap imádkozik érte.

Fotó: Ripost

„Nagyon féltem őt! Minden nap imádkozom Istenhez, hogy segítsen neki megszabadulni a függőségétől, de hiába…”

– fakadt ki Zsolti, aki folyamatosan kérleli testvérét, hogy tegyen valamit.

„Gyakran beszélek Győzivel arról, hogy bajban van és szeretném, ha bevonulna egy elvonókúrára. De nem olyanra, ahonnan hazajárhat, mert annak semmi értelme. Szerintem legalább két hónapra be kellene záratnia magát, hogy tényleg le tudjon szokni a marokszám szedett gyógyszerekről. Szeretném visszakapni a testvéremet! Azt, aki tíz évvel ezelőtt volt…”

– mondta szomorúan Gáspár Zsolti, aki valóban csak bizakodni mer, hiszen több mint egy évtizede vannak pszichés gondjai a népszerű showmannek.

Hogy mi vezetett idáig és mit mond a szakember, az kiderül a napilap szombati számából.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?