HŰHA

Erről sosem hallottunk: Mindent tőlük tanult Győzike

Gáspár Győző kamaszként elhatározta, hogy egyszer híres lesz, de tudta, hogy ehhez tanulnia kell. Ők segítették pályáján...
  • Szerző: Buster

Azt hihetnénk, hogy már mindent tudunk Gáspár Győző életéről, hiszen gyakorlatilag a kamerák előtt telnek mindennapjai. Mégis akadnak olyan történetek a múltjából, melyekre még mi is felkapjuk a fejünket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gáspár Győző a kezdetekről mesélt

Gáspár Győző igazi sztártól leste el a fortélyokat Fotó: Life TV

Győzike péntek reggel volt Joshi Bharat vendége a Life TV Ébredj velünk! Extra című műsorában, ahol mesélt a kezdetekről. Kiderült, hogy hol és mikor lépett a siker útjára, is kik segítették, hogy elérje céljait.

„Tizenhat éves lehettem, amikor elkezdtem lakodalmakban zenélni. Akkoriban döntöttem el, hogy híres leszek és a tévében fogok szerepelni. El is mentem Csepregi Éva tanodájába és három évig jártam oda. Engem tanított a Republic frontembere, Cipő, ami hatalmas megtiszteltetés volt számomra és minden szavát ittam. Tulajdonképpen miatta akartam énekes lenni, ami ugyan nem lettem, de sikeres végül igen”- kezdte Joshi Bharatnak Győzike, aki azt is elárulta, hogyan találkozott Katinkával és Zsuzsival, akikkel végül megalapították a Romantik együttest.

„Emlékszem, Kepes András műsorát néztem a tévében és ott ült Kunovics Katinka. Azonnal tudtam, hogy nekem meg kell vele ismerkednem. Valahogy megszereztem a számát és találkoztunk. Aztán Mága Zoltán felhívta a figyelmemet Völgyi Zsuzsira, aki akkor a Moulin Rouge-ban énekelt. Ennek már 21 éve volt, és mi hárman azóta vagyunk így együtt”- emlékezett a kezdetekre Gáspár Győző.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?