FÜLES

Hoppá! Meglepő titokra derült fény Zsidró Tamás életéből

Nemcsak a fodrászathoz értett, fiatalon egészen más szakmában is megállta volna a helyét!
  • Szerző: Ripost

Több évtizede feledésbe merült történet került napvilágra Zsidró Tamásról. A Bors megtudta: a mesterfodrász be­futott modell is lehetett volna.

A nyolcvanas évek közepén Juhász Attila fotóművész és Zsidró Tamás rengeteget dolgozott együtt. Tamás akkoriban még a fodrász szakma elején tartott, ami mellett megcsillogtathatta tehetségét a modell szakmában is. Ez akkor derült ki, amikor egy fotózás alkalmával nemcsak a lányok haját kellett megcsinálnia, hanem később melléjük is kellett állnia.

Tamás már fiatalon tudta,hogy a fotózásnál sokkal jobban érdekli a fodrászkodás
Fotó: Bors

„Sokakat kellett eltanácsolnom egy-egy reklámfotózáson, Tamás viszont kapóra jött, mert rendkívül jól mutatott a kamera előtt. Ugyan nem volt rutinja, de hamar ráérzett az ízére, és ma is úgy gondolom, elképesztő tehetség lapult benne modellként is, s fényes karrier várt volna rá, ha azt az utat választja ” – árulta el Juhász Attila fotóművész.

A nyolcvanas évek végének legmenôbb modell-lányaival dolgozott együtt a kamerák elôtt
Fotó: Juhász Attila

„Attila nagyon komoly munkákat vitt, ő készítette például a Levi’s naptár első magyarországi fotózását. Kicsit be voltam tojva, de azért élveztem. Viszont azt már az első alkalommal éreztem, hogy nem lenne türelmem ehhez a szakmához” – emlékezett Zsidró, aki mint kiderült, mára híressé vált színészek helyett is beugrott a fotózásokon.

És ezeket olvastad már?