FÜLES

VV Fanni-ügy: horrorisztikus dolgot állít egy titkos tanú

A rendőrségen és Fanni családjának ügyvédjénél is jelentkezett egy tanú, aki állítja: mindent tud a VV Fanni-ügyről...
  • Szerző: Ripost

Egy titokzatos, jelenleg a börtönbüntetését töltő férfi azt állítja, pontosan tudja, mi történt a lány halálának estéjén.

Nemrégiben hívott egy férfi, aki azt mondta, mindenképpen beszélnünk kell – kezdte dr. Lichy József, a család ügyvédje. – Sokkolt, amit mondott: „mindent tud Fanni ügyéről”. Elárulta, hogy börtönben van, így a beszélgetést a rácsok mögött tudjuk folytatni. Nem is volt kérdés, hogy meglátogatom.

Pár nap múlva az ügyvéd bement a rabhoz, aki megdöbbentő információkkal szolgált.

– Mint kiderült, nem én voltam az első, akit megkeresett: nem sokkal korábban a rendőrségnek is jelezte, hogy perdöntő információja van arról, mi történt Fannival. Elmesélte, hogy az éjszakai életben sokan ismerik azt a férfit, akit a lány megölésével gyanúsítanak. Állítása szerint mindenki tudta, hogy rajongott Fanniért, imádja őt, és csak magának akarja. A lány halála estéjén felment Fannihoz, intim kapcsolatba kerültek, ám valami balul sülhetett el.

Korábban a férfi azt vallotta, hogy az eszméletlen állapotban lévő lányt az autójába tette, majd pár száz méterre Fanni lakásától átadta őt két ismeretlen férfinak. Hogy ezután mi történt, arról állítása szerint nem tud.

A rab szerint a lány teste egy olyan társasághoz kerülhetett, akikről az a hír járja, ha kell, nyom nélkül eltüntetnek bárkit. Módszerük, hogy elégetik a testet

– mondta Lichy József a Blikknek. – A rab elmondta, Fannit berakták egy autóba, és elhajtottak, hogy megszabaduljanak tőle. Valahol a határ környékén álltak meg. Úgy tudom, már a rendőrség is vizsgálta a férfi által elmondottakat – árulta el az ügyvéd.

A ValóVilágból megismert Fanninak tavaly novemberben veszett nyoma, eltűnését a szülei jelentették a rendőrségen. Pár nappal később már előzetes letartóztatásba helyeztek egy férfit. A gyanúsított tagadja, hogy megölte volna Fannit.

 

És ezeket olvastad már?