FÜLES

Újabb világsztár Nanushkában! – fotó

A világhírű testvérpár közös fotókon mutatta meg, milyen jól állnak nekik is a magyar tervező darabjai.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Kate Hudson és testvére, Oliver Hudson is csatlakozott a Nanushka-rajongók köréhez. A világhírű testvérpár közös fotókon mutatták meg, milyen jól áll nekik is a magyar tervező darabjai.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tizenkét milliós Instagramm oldalán mutatta meg Kate Hudson, hogy bomba formában van. A háromgyerekes amerikai színésznő azonban most nem egyedül, hanem szintén ismert testvérével, Oliverrel állt a kamerák elé. A fotók különlegessége, hogy a testvérpár a magyar divatmárka, Nanushka darabjait választotta a fotózásra. A rendkívül jó hangulatú, vidám képeken Kate egy kígyómintás jacquard nadrágot viseli hozzáillő felsővel, míg testvére a 2020-as Fall-Winter kollekciójából választott olyan ruhadarabokat, melyek újrahasznosított anyagot tartalmaznak.

Nem ez az első eset, hogy világsztárok a Nanushka márka mellett teszik le a voksukat, korábban például már Emma Watson vagy Jennifer Lawrence is a magyar tervező ruháit választották egy-egy fotózásnál.

Sándor Szandra 2005-ben alapította meg a Nanushka márkát, ami gyerekkori becenevét viseli, 2006-ban elnyerte a ‘Az év fiatal tervezője’ Díjat a Fashion Awards Hungary keretei közt. 2011- ben nyílt meg az első budapesti Nanushka pop-up üzlet. Kollekcióit több mint 40 országban forgalmazzák világszerte, online értékesítése pedig több mint száz országban érhető el.

Negyedik alkalommal tette közzé a Financial Times a leggyorsabban fejlődő európai vállalatok ezres listáját, melyen a magyar alapítású és tulajdonú nemzetközi divatmárka a 406. helyet foglalja el.

A Financial Times ezres listája egyértelműen arra világít rá, hogy a leginnovatívabb vállalatok azok, amelyek a leggyorsabb fejlődésre képesek. A lista felsorolja azokat az európai vállalatokat, amelyek a legmagasabb bevételnövekedési rátát érték el a 2015 és 2018 közötti időszakban – írta az Origo.

A GB & Partners Tőkealap-kezelő egyik portfóliótársasága, a Nanushka 2019-ben 130 ezer terméket gyártott és adott el, az árbevétele – melynek 96 százaléka exportból származik – pedig 228 százalékkal növekedett az egy évvel korábbihoz képest.

„Hatalmas elismerés ez nemcsak a Nanushka, de a GB & Partners számára is. Visszaigazolódik a munkánk, az Alapkezelő és a társtulajdonosok, valamint a management által befektetett rengeteg energia és erőfeszítés. Hatalmas lehetőséget láttunk a Nanushkában, ezért az általunk kezelt EXIM Növekedési Alap 2016 végén úgy döntött, hogy befektet a márkába. Azt hiszem, ma már bátran kijelenthetjük, hogy ez egy jó döntés volt – mondta Gubicza Ágoston a GB & Partners Tőkealap-kezelő többségi részvényese.

Akár a top 100 európai vállalat közé is bekerülhet

A Nanushka 2016-ot még 335 millió forintos árbevétellel zárta, 2019-ben ez az összeg már a 7 milliárdot is megközelítette (6,7 Mrd Ft volt), a viszonteladók száma pedig ebben az időszakban 60-ról 200-ra növekedett. A cég 2018 májusa óta nyereségesen működik, a 2019-es év pedig minden várakozást felülmúlt. 2019-ben 130 ezer terméket gyártott és adott el, az árbevétele pedig 228 százalékkal növekedett az egy évvel korábbihoz képest.

A cég árbevételének 96 százaléka származik exportból, 4 százalékot a budapesti üzlet eladásai hoznak. A Nanushka mögött rendkívül mozgalmas év áll, hiszen a tavalyi az évben jött ki első férfi kollekciójával, továbbá októberben első magyar márkaként New York legdivatosabb részén nyitott üzletet, míg a 2020-as tavaszi-nyári női kollekció Párizsban aratott óriási sikert, és a divatbloggerek, valamint a világsztárok mellett a legnagyobb luxusáruházak képviselői is elismerően beszélnek a brandről.

Október 21-én a Nanushka megnyitotta kapuit a biatorbágyi Premier Outletben. A márka így lehetőséget teremt arra, hogy Magyarországon is minél többen hozzáférhessenek a hazai luxusmárka egyedi termékeihez. A Nanushka a nemzetközi sajtó- és szakvélemények szerint is a világ egyik leggyorsabban fejlődő divatipari vállalkozása.

A GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. befektetési stratégiájával szárnyaló Nanushka az elmúlt években az egyik legdinamikusabban fejlődő márkává vált.

Kollekcióikat viszonteladókon keresztül 40 országban forgalmazzák, online értékesítéssel pedig több mint 100 országban van jelen a Sándor Szandra által megálmodott brand.

Jelenleg Budapesten és New Yorkban van Nanushka üzlet, de a London központjában elhelyezkedő új, sok meglepetést tartogató Flagship Store is hamarosan elérhető lesz a nagyközönség számára. Ám addig sem maradunk Nanushka nélkül! Az október 21-én megnyíló biatorbágyi Premier Outletnek köszönhetően még egyszerűbben juthatunk különleges, egyedi tervezésű Nanushka ruhákhoz, kiegészítőkhöz, ráadásul a kiskereskedelmi ár 50-70%-áért lehet elérni a 2019-es őszi-téli kollekció, valamint a 2020-as tavaszi-nyári kollekció ikonikus darabjait. Az üzletben nemcsak a közelmúlt kollekcióinak darabjai érhetőek el, hanem olyan egyedi mintadarabok is, amelyek kereskedelmi forgalomban korábban sosem voltak elérhetőek, így igazi kincsekre lehet bukkanni.

A Biatorbágyra betérő vásárlók az Outlet Center frekventált részén fekvő boltban ugyanazt a vásárlói élményt kapják meg, mintha a belvárosi Flagship Store-t, vagy a New York-i üzletet keresték volna fel.

címkék:
És ezeket olvastad már?