FÜLES

Újabb hollywoodi nagyágyút vádol erőszakkal Harvey Weinstein egyik áldozata

Asia Argento volt az egyik első színésznő, aki el merte mondani a világnak, hogy miket művel Weinstein. Most egy rendezőről állítja, hogy megerőszakolta.
  • Szerző: The_M

A legendás olasz horrorfilmes, Dario Argento lánya az utóbbi években szinte csak azért szerepel a hírekben, mert korábban zaklatták, illetve őt is megvádoltak szexuális erőszakkal. Asia Argento most Rob Cohen rendezőről állítja azt, hogy bedrogozta, majd megerőszakolta 2002-ben a xXx című akciófilm forgatásán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Az olasz színésznő azt mondja, azért hallgatott eddig a csaknem 2 évtizede történtekről, mert nem akart újabb vihart kavarni a médiában. De most mégis az egyik olasz lap hasábjain tárta fel, hogy Cohen egy hotelszobában a randidrogként emlegetett GHB-t itatott vele, majd másnap reggel meztelenül ébredt a direktor ágyában. Asia semmire nem emlékezett, de aztán az egyik barátnője meggyőzte arról, hogy a rendező egész biztosan megerőszakolta.

Fotó: Northfoto

Cohen sajtósa határozottan cáfolja a színésznő állításait, akinek szerinte azért sem lehet hinni, mert ő maga bizonyítottan szexuális bűnöző. Ugyanis miután Argento az elsők között mesélte el, hogy vele mit tett az azóta börtönben ülő Harvey Weinstein, előkerült egy színész, Jimmy Bennett, aki Asiáról állított hasonlókat. Argento 111 millió forintnyi összeget fizetett kollégájának, hogy többé ne beszéljen arról, hogy szexre kényszerítette, amikor a férfi csak 17 volt.

Cohen ellen sem a mostani az első zaklatási vád. 2019-ben egy neve elhallgatását kérő nő tett feljelentést a rendőrségen, hogy a hollywoodi filmes évekkel korábban megerőszakolta. Majd pedig a tulajdon lánya vádolta azzal, hogy zaklatta, amikor még csak 2 éves volt. Ezekből az ügyekből nem lett később semmi, de az első Halálos iramban, a Sárkányszív és a Daylight című filmek alkotóját kivetette magából az amerikai moziszakma.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?