FÜLES

Újabb csapás érte Körtvélyessy Zsoltot: karácsonykor fosztották ki a házát

Amíg színész a lányával és L.L. Juniorral ünnepelt, addig betörtek az otthonába.
  • Szerző: Ripost

Körtvélyessy Zsolt számára ez volt élete legnehezebb karácsonya, ugyanis imádott feleségét nemrégiben veszítette el. Ám ezt egy újabb csapás követte. A népszerű színész otthonát ugyanis kifosztották, amíg ő a lányával töltötte a szeretet ünnepét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Körtvélyessy Zsolt 45 évig élt boldog házasságban felesége mellett

„A feleségem halála borzalmasan megviselt, nem tudtam az otthonunkban lenni, ezért Kinga és a férje, Laci felajánlották, hogy legyek náluk. Hetekig ott vendégeskedtem, és ezt kifigyelhették a tolvajok. Amikor pár napja hazajöttem, az fogadott, hogy a pince ajtaját feltörték, bent mindent szétdúltak, és rengeteg dolgot elvittek” – kezdte a Blikknek a színész, akinek értékes dolgokat rejtett az otthona, ugyanis rengeteg antik szobrot és pénzérmegyűjteményt is elvittek a tolvajok.

„Már maga a tudat is borzalmas, hogy valaki járt a házamban. Kevesen tudják rólam, hogy gyűjtöttem a régiségeket. Rengeteg antik dolog, szobrok, pénzérmegyűjtemény volt a pincémben, amit most elloptak. Sejtem is, hogy kik állhatnak a dolog mögött, és megteszek minden szükséges lépést, hogy kiderüljön az igazság. Rengeteg pénzzel rövidítettek meg, még nem mértük fel a pontos kárt. Szinte egy élet munkája volt összegyűjteni mindent” – fogalmazott Körtvélyessy, aki sokkot kapott, amikor rájött, hogy mi történt. Az ünnepek alatt éppen hogy egy kis erőt gyűjtött, hogy szembenézzen a gyásszal, és az egyedülléttel.

„A kis unokám, Lili rengeteg szeretetet ad, ebbe lehet kapaszkodni. Nagyon jó volt a lányoméknál, Kinga csodálatos édesanya, Laci pedig nagyon jó férj és apa. Ápoltak, segítettek nekem, de amikor hazajöttem... Az nagyon fájdalmas volt, és nem csak a betörés, a rablás miatt – mondta elcsukló hangon a színész, aki azt is elárulta, hogy imádott felesége holmijához még képtelen volt hozzányúlni. Úgy érzi, az elvesztésén sosem tudja majd túltenni magát, ezért a felesége hamvainak egy részét megtartotta, a többit pedig lányával együtt szórta el karácsony előtt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?