FÜLES

Tíz évet fiatalodott az új esküvőtől Bajor Imre volt párja

Egy éve házasodott titokban, de most látta elérkezettnek az időt, hogy meséljen a frigyről Hámori Eszter színésznő.

A nyilvánosság teljes kizárásával férjhez ment szerelméhez, két kisebb gyermekének édesapjához Hámori Eszter színésznő, a tavaly elhunyt Bajor Imre egykori párja és két gyermekük édesanyja - írja a szombati Bors.

Az esküvőre még tavaly, nem sokkal Bajor Imre halála után került sor, de a manapság csak szinkronizálást vállaló színésznő most látta elérkezettnek az időt, hogy a nyilvánosság elé álljon és meséljen az esküvőről.

Már rég­óta szerveztük a ceremóniát, de sajnos az élet közbeszólt

- mesélte a Reflektor kamerái előtt Eszter, utalva Bajor Imre hirtelen halálára. A színésznő nem akart ízléstelennek tűnni, hogy miközben eltemeti a gyermekei édesapját, az esküvőre készül, ezért történt, hogy  inkább csendesen ment férjhez.

Az esküvőn természetesen ott voltak közös gyermekeik, a tizenhárom éves Gergő és a négyéves Dávid, valamint a színésznő Bajor Imrétől született gyermekei, Lili és Marci is. A tizennyolc éves, idén érettségizett fiú szép emlékeket őriz édesanyja nagy napjáról.

Körülbelül százan lehettünk részesei házasságkötésüknek

– mondta a Borsnak Marci, akinek nagyon jó érzés volt anyukáját menyasszonyként látni és szemtanúja lenni, hogy hivatalosan is összekötötték az éle­tüket párjával. Marci boldogan mesélte, hogy szerinte tíz évet fiatalított mindkettőjükön az esküvő, és egyáltalán nem látszott, hogy édesanyja és újdonsült férje között 22 év a korkülönbség.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?