FÜLES

Teljesen kiakadt és hatalmas hisztit csapott Meghan, amikor a palota figyelmeztette

Meghan folyton azt nyilatkozza, hogy a palota nem segítette. De amikor próbáltak neki szólni, kiakadt.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle többször és több helyen is nyilatkozta, mennyire rosszul esett neki, hogy a palota sosem védte meg a fotósoktól és az újságíróktól. Egy palotai forrás szerint azonban ha a tanácsadók szóltak is neki valamiért, hatalmas ribilliót csapott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Így volt ez akkor is, amikor a palota legfőbb tanácsadója hívta fel és kérte, ne viseljen többé olyan nyakláncot, amelyen a monogramjaik vagy feliratok látszódnak, ezzel ugyanis csak bátorítja a fotósokat, hogy üldözzék és minél több címlapot hozzanak le belőle.

Fotó: AFP

Mint ismert, Meghan egy eseményre vett fel olyan nyakláncot, amelyen Harry és a saját monogramja volt. Azonnal több cikk is megjelent róla, egyrészt a szerelem jelének titulálták, másrészt azon csámcsogtak, hogy bizony nem pár fontos bizsuról van szó, hanem több ezer fontot ért.

A figyelmeztetést nem segítő szándékként értékelte azonban a hercegné, azonnal tombolni, hisztizni és sírni kezdett, amiért meg akarják neki szabni még ezt is.

A szakértők szerint mindkét oldalt meg lehet érteni, hiszen valóban egy kicsi medálról volt szó, ami nem olyan, mintha egy olyan pólót viselt volna Meghan, amire az van írva, hogy „Harry és Meghan örökre”. Másfelől viszont pont azt szerette volna (legalábbis állítása szerint), hogy szálljon le róla a sajtó. Akkor pedig nem kell nekik ilyen lehetőséget odadobni... – írta a Daily Star.

És ezeket olvastad már?