FÜLES

Ezért kiabálta le Meghan fejét a királynő

A sussexi esküvő előtt nem értettek egyet valamiben, ezért II. Erzsébet megmutatta, hogy kinek erősebb a szava.
  • Szerző: The_M

Egy esküvő megszervezése mindig sok bonyodalommal és idegeskedéssel jár, és ha a menyasszony az igencsak akaratos Meghan Markle, akkor még nehezebb dolga van mindenkinek. A szabadság nyomában című botrányos életrajzi könyvben azt állítják a szerzők, hogy a királynő néhány nappal Harry és Meghan lakodalma előtt elképesztően mérges lett az arára.

Fotó: Northfoto

Az egykori színésznő ugyanis újabb és újabb kérésekkel állt elő, Harry pedig közölte az alkalmazottakkal, hogy amit Meghan akar, azt Meghan meg is kapja. Többek közt azt a smaragd tiarát is, amit a ruhájához választott.

II. Erzsébetnek azonban nem tetszett, hogy valaki így viselkedik a családban, ezért helyre rakta Meghant, és kijelentette a hercegi párnak, hogy azt kapják, amit ő megenged. Így a fejdíszek közül sem azt kapta Meghan, amit akart, hanem egy gyémántokkal kirakottat, ami a királynő nagyanyjáé volt korábban.

Fotó: Northfoto

A hercegné tudomásul vette, a felsőbb döntést, de azért megpróbálta az egész tiara kérdéskört rákenni az uralkodó egyik leghűségesebb emberére. II. Erzsébet öltöztetője, Angela Kelly besegített Meghan esküvői szettjének összeállításába, és a menyasszony utólag azt mondta mindenkinek, hogy nem is ő, hanem Angela akarta a smaragd fejdíszt. Vagyis miatta teremtette le az uralkodó. Ez azonban a palotai források szerint nem így volt, mert II. Erzsébet és az öltöztetője a kezdetektől kezdve egy véleményen voltak.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?