FÜLES

Tahi Tóth László megdöbbentő vallomást tett az egészségéről

Végre felépült életmentő mûtétje után Tahi Tóth László. A legendás mûvész tudta, hogy a nyár hozza meg neki a teljes gyógyulást, már panaszai sincsenek. Így lelkesen készül a következő színházi évadra, már újra olvassa a szövegkönyveket.
  • Szerző: O.L.

Mint egy rossz álomra, úgy gondol vissza agyműtétjére és hosszú lábadozására Tahi Tóth László. Még viccelődni is képes rajta, de persze sosem fogja elfelejteni a történteket. Inkább előre néz, és örül annak, hogy teljesen meggyógyult. Hónapokon keresztül aggódott az egész ország Tahi Tóth Lászlóért, aki január végén egy színházi előadás közben lett rosszul. Kollégái segítségével végigjátszotta a darabot, de utána mentő vitte kórházba.

Ott kiderült, korábbi stroke-ja miatt egy vérrög alakult ki az agyában. Ezért volt szükség az életmentő műtétre, ami szerencsére jól sikerült. És bár sokáig nem lehetett tudni, meddig tart a felépülése, most már biztos, hogy ősztől visszaveszi a szerepeit. A legendás művész szerint gyógyulásának az utolsó lökést a július közepi filmforgatása adta.

Fantasztikus volt újra dolgozni

– mesélte a %%-nak Tahi Tóth László.

Ha kíváncsi vagy a művész jelenlegi állapotára, a %% napilap keddi lapszámában elolvashatod a részleteket!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?