FÜLES

Szakításról suttognak, megszólalt végre a magyar énekes is az ügyben

A V-Tech énekese nyaralása után szólalt meg az ügyben, mert már rengetegen kérdezgették.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Hetek óta tartja magát az a pletyka, hogy Kecskés Tibor Kefir és kedvese, Mihalyi Mariann útjai szétváltak. Az érintetteket a Bors azután érte el telefonon, hogy hazatértek Ciprusról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A családommal és Mariannal voltam nyaralni. Most is itt ül mellettem” – nevette el magát Kefir.

Fotó: Pozsonyi Gábor

„A Sláger TV partiján hárman jöttek oda hozzám, hogy miért szakítottunk. Aztán egy barátom is ezzel hívott fel. Fogalmam sincs, honnan ered a pletyka, de tényleg!” -vette át a szót Mariann.

Kefir és Mariann hat éve él együtt, de a lány szerint ezt egy zenész mellett meg kell szorozni hárommal.

„Ha csak egy-egy ember kérdezné, az még oké, de hogy hárman jönnek oda ezzel egy rendezvényen, az sok. Pedig még szerelmesebbek vagyunk, mint az elején! Lehiggadtunk, boldogan élünk. Ez a közös nyaralás is nagyon jól sikerült. Szeretem a Tibi testvéreit, szerencsés vagyok, jó a kapcsolatom velük. Nincs feszengés, olyan, mintha az én családom lenne, mintha a barátainkkal lennénk” – mérgelődött tovább.

A pihenés nem volt túl hosszú, mert Tibinek annyi fellépése van, hogy csak vasárnaptól csütörtökig tudnak nyaralni.

„Legutóbb Mariann családjával mentünk, most az enyémmel. Tizenöt éve nem voltunk együtt úgy, hogy a két testvérem, a szüleim és én együtt. Mindig el akartam vinni őket Thaiföldre, de nem jöttek, mert imádták a kutyájukat, és nem akarták másra bízni. A kutyus egy hónapja meghalt, így nem volt több kifogás, hogy nem tudnak utazni. Anyukám persze szomorkodott, többször is sírt, mikor szóba került. De így is remekül sikerült, azt mondták a szüleim, amikor leszállt a gép, hogy megfiatalodtak, visszamentek az időben tíz évet. Ez nagy boldogság nekem!” – meséli.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?