FÜLES

Kitálalt a barát, itt a teljes igazság Szabó Zsófi válásáról

Nem igaz, hogy párterápiára jártak, egyedül próbálták megoldani a problémákat.
címkék:
  • Szerző: Doris

Szabó Zsófi válásának híre mindenkit váratlanul ért, hiszen kívülről tökéletesnek tűnt a házassága gyermeke, Mendel apjával, Kis Zsolttal. Ám úgy tűnik, mégis igaz a mondás: nem minden arany, ami fénylik!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

A Story magazinnak a műsorvezető egyik barátja vallott a magánéleti válság részleteiről. Bár a nevét nem szerette volna elárulni, úgy tűnik, elég közelről ismeri Zsófit.

„A fiatalok sokáig kitartóan dolgoztak azon, hogy megmentsék fáradó kapcsolatukat. Rengeteget beszélgettek egymással, és a lehető legmélyebb őszinteséggel és figyelemmel igyekeztek áthidalni a konfliktusaikat. Lapértesülésekkel ellentétben párterápiára viszont nem mentek, úgy gondolták, külső segítség nélkül is kezelni tudják a problémáikat, elvégre szeretik és tisztelik egymást. Sajnos azonban nem jártak sikerrel” – kezdte a hetilapnak a bennfentes, hozzátéve, hogy az egykori szerelmesek békében, tányértörés és ajtócsapkodás nélkül intettek búcsút egymásnak, kisfiuk, Mendel pedig örökre összeköti őket.

Az ismerős szerint a törökbálinti házban maradó Zsófit nem kell félteni, hiszen egy erős csaj, bár látványos fogyásához a magánéleti válság is hozzájárult.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?