FÜLES

Súlyos műtéten van túl Rózsa György

Némaságra ítélték, megoperálták a hangszálait a legendás tévésnek. Abban reménykedik, hogy a hangszíne nem fog jelentősen változni.
  • Szerző: Ripost

Októberben kórházba került Rózsa György, hogy a hangszalagjáról két polipot távolítsanak el. A televíziós a Story magazinnak emlékezett vissza, hogy vette észre a problémát, és miként került az orvoshoz. Egy biztos, a műtéttől és következményeitől is egyaránt tartott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Már több hónapja rekedten beszéltem, folyton köszörültem a torkomat, néha pedig elhalkult a hangom. A műtét után egy héten át nem szólalhattam meg” - kezdte szívszorító vallomását György.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Leginkább attól rettegett, hogy elveszítheti a hangját, ami a munkája alapja. Szerencsére minden jól alakult a műtét során. S jóllehet, még hetekig tart a rehabilitációja, de már most visszanyerte hangját és humorérzékét is.

„Hála a jó altatásnak, műtét közben gyönyörűt álmodtam. Bárcsak emlékeznék rá, hogy mit! Az ágyamban ébredtem, és csinos ápolónők álltak felettem. Kell ennél több? A torkom még fáj egy kicsit, de ezt ilyen helyzetben egy igazi férfi nem mutatja. Gyorsan írtam pár nyugtató szót a lányomnak, ő pedig küldött néhány gyógyító fényképet a kisunokámról” – tette hozzá már jobb kedvvel Rózsa György.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?