FÜLES

Soha nem látott fotók: Így csajozott Vilmos, miután szakított Katalinnal

Az utolsó szakításukkor Vilmos herceg alaposan belecsapott az életbe, sokat bulizott, és sok hölggyel próbált megismerkedni.
  • Szerző: The_M

Ahogy arról a is beszámolt korábban, Vilmos és Katalin tökéletesnek tűnő románcában is voltak sötét korszakok. Az utolsó 2007-ben volt, amikor a herceg telefonon szakított későbbi feleségével. A páros nagyjából egy fél évet töltött ekkor külön, és ezen időszakban Vilmos nem unatkozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

A herceg a barátaival szinte minden este bulizni járt valamelyik londoni felkapott klubba, és ilyenkor nemcsak alaposan a pohár fenekére nézett, de rendszeresen ismerkedett is. Az egyik utolsó csajozását pedig meg is örökítette valaki, de egészen idáig a fotókat nem láthatta a világ. Most azonban eljutottak a Daily Mail-hez.

A képeken jól látható, ahogy Vilmos egy csinos szőke lánynak csapja a szelet. A fotós azt is elárulta, hogy a kettes számú trónörökös több vodka és tequila felest megivott aznap, a barátaival pedig önkívületi állapotban táncolt Michael Jackson Billie Jean című klasszikusára.

A FOTÓKAT IDE KATTINTVA NÉZHETITEK MEG!

És ezeket olvastad már?