FÜLES

„Normálisak vagytok?” – alakja miatt bántják a kommentelők Singh Vikit

Szinte hihetetlen, hogy egyes kommentelők Singh Viki alakját kritizálják. A csinos énekesnő most egy komolyabb hangvételű posztban reagált a kommentekre.
  • Szerző: Ripost

Egészen elképesztő, hogy mennyi bántó kommentet kapott az alakjára Singh Viki! A gyönyörű énekesnőt egy estélyi ruhában fotózták, melyben egyszerűen csak úgy ragyogott, azonban egy-két rosszindulatú netező még ebbe is bele tudott kötni...

Vikit azonban nem kell félteni, keményen visszavágott a trolloknak!

Fotó: Sulyok László

„A tegnapi estélyi ruhás posztom olyan kommentháborút indított Facebookon, miszerint duci/kövér vagyok-e, hogy a hajam égnek áll… De komolyan, ti, akik ezen leálltok vitatkozni, normálisak vagytok? Eleve milyen jogon becsmérel, kövérez le bárki bárkit, illetve miért is tesz ilyet? Ez okoz neki örömöt?! Oda írja a képem alá, hogy szerinte dagadt vagyok, vagy hogy terhes...” – kezdte posztjában Viki, aki a továbbiakban sem kímélte az rosszindulatú kommentelőket. És milyen jól tette!

„Semmilyen beteg, torz elméjű, a női testet deformáló, lesoványító, kizsigerelő eszménykép, vagy önmagát nem vállaló kanapéhuszár, de leginkább a világon senki kedvéért nem vagyok hajlandó kínozni, gyűlölni és éheztetni magam! A női test számomra ott kezdődik, hogy egy nőnek van formája, és igen én imádom, ha egy nőnek széles csípője van, és igen: szeretem a saját testemet!” – tette hozzá a gyönyörű énekesnő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

????? ???? (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?