FÜLES

Semmit nem csinált Meghan, de megint beleálltak az angolok

Egy minden alapot nélkülöző hír jelent meg a sussexi hercegnéről, de ez is elég volt ahhoz, hogy azonnal támadni kezdjék.
  • Szerző: The_M

Az erősen megkérdőjelezhető forrásairól híres RadarOnline azt írta, hogy Meghan Markle minden bátorságát összeszedve, Harryvel tart Angliába néhány hét múlva. Azt eddig is tudtuk, hogy a herceg hazarepül, hiszen bátyjával együtt július első napján leplezik le tragikus sorsú anyjuk, Diana új szobrát Londonban. De eddig mindenki azt mondta, hogy Meghan Los Angelesben marad.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Meghan megint kapott az angoloktól

Meghan megint kapott az angoloktól (Fotó: Northfoto)

Ez utóbbit erősítette meg mindenki a brit lapoknak most is a Buckingham-palota, valamint a sussexi hercegi pár részéről is. Vagyis a hercegné nem utazik sehova. De ez érthető is, hiszen nemrégiben adott életet második gyermeküknek, akit nem hagyhat magára, és repülőre ülni vele sem okos dolog ennyire hosszú útra. Vagyis az amerikai site hírének semmilyen alapja nem volt.

A sussexieket nem túlságosan kedvelő angolokat azonban nem érdekelték az észérvek, ők csak azt nézték, hogy reggel még jött Meghan, délután már nem. Ezért szidni kezdték a közösségi oldalakon, hogy nem lepődtek meg, és furcsa is lett volna, ha van gerince, és a királyi család elé mer állni azok után, amiket az elmúlt bő egy évben művelt. Pedig most tényleg semmit nem csinált.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?