FÜLES

Sarka Katánál tilos a szex

Sok facér férfi számára egy szépségversenyen zsûrizni valódi kincsesbányának számít, hiszen nem ritka, hogy olykor-olykor szorosabb viszonyt sikerül kialakítaniuk valamelyik szemrevaló versenyzővel. Hajdú Péter felesége azonban állítja: az ő versenyén ilyesmi nem fordulhat elő.
  • Szerző: Doris

Nem is kívánhatnának kényelmesebb csajozási lehetőséget a facér pasik egy szépségversenynél, hiszen szebbnél szebb dögös idomokkal megáldott csajok vonulnak fel előttük és villantják rájuk csábos mosolyukat a magasabb pontszám reményében.

Ahogy erről a Bors is beszámolt, sok sztárpasi élt is a felkínált lehetőséggel. Rippel Ferenc például két barátnőt, sőt egy feleséget is talált magának, Kásás Tamás is egy alkalmi zsűrizésnek köszönheti legújabb szerelmét, a nála húsz évvel fiatalabb Póta Dorinát.

Sarka Kata azonban nem kér a zsűritagok és a versenyzők között fűződő vonzalomból! A Miss World Hungary irányítója a Bors értesülései szerint szerződésben tiltja, hogy szorosabb viszony alakuljon ki egy versenyző és egy sármos pontozó között. Az ugyanis Hajdú Péter felesége szerint sokat ront a verseny hitelességén és a végeredményt is befolyásolja.

"Igaz, hogy semmilyen viszonyba nem kerülhetnek a lányokkal a zsűritagok. Ha tudomásunkra jut, hogy bármilyen kapcsolat vagy viszony alakult ki, akkor a zsűritagot ki kell zárnom. A lány folytathatja a versenyt, de senkivel nem bizalmaskodhat, aki a végeredményt befolyásolhatja részrehajló pontozással" – magyarázta a lapnak Kata, aki a hírek szerint egyre nagyobb szerepet szán a verseny szervezésében a tavalyi győztes Kulcsár Edinának.

Kata szerint egy már kialakult viszony mindenképp befolyásolja a pontok számát, de egy épp kialakulóban lévő románc is megváltoztathatja a verseny kimenetelét. Az ő versenyein azonban egyik versenyző vagy zsűritag sem keveredett még hasonló kapcsolatba. Vagy legalábbis nem tudunk róla...

És ezeket olvastad már?