FÜLES

Régóta tervezte VV Fanni, hogy prosti lesz

A Való Világ egykori hisztérikájának nem jött be a villalét utáni élet, úgy tûnik, jó ideje Ausztriában árulja a testét.
  • Szerző: Ripost

Bombaként robbant a hír, hogy úgy néz ki, a Való Világ legutóbbi szériájából megismert mocskos szájú lány, VV Fanni a testét árulja a szomszédos Ausztria egyik kuplerájában.

A lányt alapáron negyvenezer forintért lehet megkapni egy órára, az extra szolgáltatásokért felárat kér.

A %% megkereste Fanni volt barátját, VV Dennist, akivel a villában jöttek össze. Kérdésünkre, miszerint meglepődött-e volt barátnőjén, meglepő választ adott.

Õszintén szólva sírtam a nevetéstől.

Minden volt barátnőm prostivá válik, szerintem így próbálják feldolgozni az általam okozott űrt a lelkükben" - viccelődött Dennis, de aztán komolyra fordította a szót, és megdöbbentő titkot árult el volt barátnőjéről.

Fanni már a kapcsolatunk alatt is gondolkodott azon, hogy prosti lesz.

"Igazából ezért is vonult ki a médiából, csak akkor még nem tudta eldönteni, hogy itthon, vagy külföldön csinálja ezt a tevékenységet. Most szerintem áll mögötte valaki, aki segített neki elhelyezkedni."

Dennis tehát egyáltalán nem lepődött meg a híreken, sőt, elgondolkozott azon, hogy meglátogatja volt barátnőjét külföldön: a találkozásért pedig természetesen fizetne is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?