FÜLES

Rá sem ismerni: közel 20 kilót fogyott Kandász Andrea

Az elmúlt négy hónapban majdnem 20 kilót fogyott Kandász Andrea.
  • Szerző: Ripost

A magyar műsorvezető a karantén alatt szedett fel pár kilót, ám a nyár elején úgy döntött, hogy változtat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mitől fogytam 20 kilót ? Egyáltalán miért híztam megint el ??-kérdezhetnétek, hiszen az Ázsia Expresszben a rengeteg kihívás, éhezés, folyamatos rohanás, az időnként 60 fokos ázsiai hőmérséklet éppen 1 éve leolvasztott rólam 16 kilót, amit ez év elejéig csodásan tartottam is? Erről is mesélek Nektek, ma először a Mokka vendégeként beszéltem róla, és a következő hetekben nagyon sok médiumban, és természetesen itt, a közösségünkben is. Hogy miért mondom el ? Hogy miért nem magánügy ? Egyrészt, ha valaki elégedett és boldog a súlyával, ha több is, mint , amit ideálisnak tart a BMI index és az egészsége is rendben, akkor ezzel semmi baj . De! Én, miután június 15. – én rájöttem, hogy “le sem merem írni” kiló vagyok, bár ez számított legkevésbé, hiszen az csak egy szám, bár mellbevágó numera volt, de amikor kiderült , hogy a ruháimat nemhogy begombolni nem tudom, de a nadrágjaim még a térdemig sem jönnek fel, akkor magam alá zuhantam. Önsajnálat, önhibáztatás, megint hogy lehettem ilyen hülye, majd jött a düh, a félelem és rengeteg negatív érzés . És ez nem amiatt van, mert meg akarnék felelni másoknak, hanem azért , mert én éreztem rosszul magam így a bőrömben. Az Ázsia Expressz után szerettem megint merészen öltözködni , bármit felvehettem, szivesen néztem vissza a műsorokat, amelyekben a tv-Ben szerepeltem. Június 15.-én ez az érzés változott meg. A súlyom és a külsőm bekorlátozott, elsősorban persze magamban, pedig én szeretek szárnyalni . És tudjatok mi a durva ? Hogy hónapokon keresztül nem vettem tudomást a hízási folyamatról, fals önképet hazudtam magamnak . Az a június 15.-ei pillanat olyan volt,mintha felébredtem volna. Döntöttem!!Minden csak rajtam múlik . Az én testemet és lelkemet csak én tudom trenírozni. Nem várhatok másra . És nem holnap, hanem ma kezdem . És tudom , hogy eddig eljutni a legnehezebb, a “ma kezdem” -ig. És a hogyan csináljam? Tudom, hogy sokan szenvedtek attól , hogy nem találjátok a választ. Ezért szeretnek segíteni az én történelemmel. Folyt. Köv . ! Ölelés ! #testemlelkem #kandászandivagyok #kandivagyok #azanyukáknagykövetevagyok #azutazásnagykövetevagyok #kandaszandrea #mokka #tv2 @kandaszandrea @szuloszoba @tv2mokka

Kandasz Andrea Official Page (@kandaszandrea) által megosztott bejegyzés,

„Miután június 15-én rájöttem, hogy “le sem merem írni” kiló vagyok, bár ez számított legkevésbé, hiszen az csak egy szám, bár mellbevágó numera volt, de amikor kiderült, hogy a ruháimat nemhogy begombolni nem tudom, de a nadrágjaim még a térdemig sem jönnek fel, akkor magam alá zuhantam. Önsajnálat, önhibáztatás, megint hogy lehettem ilyen hülye, majd jött a düh, a félelem és rengeteg negatív érzés. És ez nem amiatt van, mert meg akarnék felelni másoknak, hanem azért, mert én éreztem rosszul magam így a bőrömben„ – kezdte közösségi oldalán Kandász Andrea, aki június 15-én döbbent rá, hogy ideje változtatni és a 86 kilóból lefaragni.

„Döntöttem! Minden csak rajtam múlik. Az én testemet és lelkemet csak én tudom trenírozni. Nem várhatok másra. És nem holnap, hanem ma kezdem. És tudom , hogy eddig eljutni a legnehezebb, a “ma kezdem”-ig” – folytatta.

Kandász Andrea a kívánt eredményt szenvedés nélkül érte el, sokkal több zöldséget és fehérjét kezdett el enni.

„Ja, és volt még egy titkos fegyverem: van tesztnadrágom és tesztszoknyám, amik először nagyon kicsik voltak. Heti kétszer felvettem, és minden alkalommal közelebb került a gomb és a lyuk. Amikor először sikerült begombolni, az számomra felért egy külföldi utazás okozta örömmel” – idézte Andi szavait a Blikk.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?