FÜLES

Prostibotrány: kirúgják a Magyarország Szépe közönségdíjasát?

Sarka Kata is megdöbbent, amikor tudomást szerzett az esetről. Biankát a vádirat szerint 2011 végén, 17 éves korában egy luxushotelbe közösülésre közvetítették ki.
  • Szerző: T.B.

Bár a szépségverseny előtti napokban lett volna rá lehetősége, hogy elmondja a szervezőknek, van a múltjában egy olyan szakasz, amiről nem szívesen beszél a nyilvánosság előtt, Dézsányi Bianka nem mondott semmit, inkább hallgatott.

A Bors in­for­mátora, és a laphoz eljuttatott vádiratrészlet tanúsága szerint a lány egyike azoknak a hölgyeknek, akik érintettek a híres prostiügyben. Répás Lajos a vádhatóság szerint három éven keresztül közvetített lányokat gazdag férfiaknak.

A Bors megkereste Sarka Ka­tát, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetőjét, aki nagyon meglepődött a hallottakon.

"Erről nem volt tudomásom! A felkészítőtáborban volt egy beszélgetés valamennyi részt vevő lánnyal, amikor megkérdeztem, van-e bárkinek bármi mondandója, amiről jobb, ha tudok, természetesen nem jelentkezett senki. Ugyan nem kértünk tőlük erkölcsi bizonyítványt, de ez ütközik a verseny szabályzatával.

Amennyiben bebizonyosodnak az állítások, akkor Dézsányi Biankát kizárom a versenyből, és a nyereményeit is visszavesszük.

Ez esetben a Nakama&Partners Kft. és a Magyarország Szépe Kft. is élesen elhatárolódik a hölgytől" - mondta Kata.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?