FÜLES

„Öt napig észre sem vettem” – Pásztor Anna is elkapta a koronavírust

Az énekesnőnek eleinte fogalma sem volt arról, hogy elkapta a betegséget. Csak napokkal később derült ki, mikor a dobosuk belázasodott.
  • Szerző: Ripost

Pásztor Anna nemrég átesett a koronavírus-fertőzésen! Az énekesnő napokon át nem vette figyelembe az enyhe tüneteket, rendszeresen járt táncpróbákra és énekelni. Négyen lettek betegek körülötte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pásztor Anna is covidos lett Fotó: TV2

„Alapvetően öt napig észre sem vettem, hogy covidos vagyok, volt két negatív gyorstesztem, így azt gondoltam, a fejfájás és a pici tünetek, mint a hőemelkedés, izomgyengeség, hogy a szemem fájt, a csontjaim fájtak és a szédülés azért van, mert jön a tavasz. Nem nagyon törődtem vele, mentem a dolgomra, táncoltam, énekeltem. Egészen addig, amíg 28 éves dobosunknak nagyon magas láza lett, pozitív lett a tesztje. Akkor elmentem én is, és kiderült, hogy covidosak vagyunk” – mesélte a videóban a közösségi oldalán Anna, amit az Origo szúrt ki elsőként.

„Amikor megtudtam, hogy covidos vagyok, hirtelen harminc-negyven százalékkal romlott minden, a közérzetem, az állapotom” – tette hozzá Pásztor Anna, kinek a környezetében négy másik ember lett beteg.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pásztor Anna (@pasztorannaenekes) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?