FÜLES

Elárulta a titkát: zöldségeken és gyümölcsökön él Palik László

Az Exatlon Hungary műsorvezetője, Palik László közel tíz éve figyel oda arra, mit eszik. Emellett pedig a rendszeres sport sem maradhat el.
  • Szerző: Ripost

Palik László számára az egyik legfontosabb dolog, ami nem maradhat ki a napi rutinjából, az a sport. Az Exatlon Hungary műsorvezetője rendszeresen mozog Dominikán is: fut, evez, vagy éppen súlyokkal edz. Emellett pedig az étkezésére is nagyon odafigyel, zöldségen és gyümölcsön él.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Palik László életében nagyon fontos szerepe van a sportnak és az egészséges étkezésnek Fotó: Sulyok László / Ripost

Nem telhet el nap edzés nélkül

„A sport az életem része, mindennap mozgok és ez nincs másképp Dominikán sem. Minden élethelyzetben, minden helyszínen megoldható, hogy az ember mozogjon, hiszen például futni bárhol lehet, vagy épp elvégezni pár tornagyakorlatot. Az Exatlon Hungary forgatása alatt is egy óra mozgás a napi rutinom része, e nélkül nem telhet el nap. Ilyenkor általában vagy futok vagy az evezőgépet nyúzom vagy súlyzós edzéseket végzek, és így változatos tud lenni a mozgás” – kezdte a Borsnak Palik László, majd hozzátette: nem csak a mozgásra figyel ennyire, hanem arra is, hogy mit eszik. Egy jó ideje ugyanis csak zöldségeken és gyümölcsökön él.

Már több, mint egy évtizede lényegében én csak gyümölcsöt és zöldséget eszem. Szóval engem nem igazán befolyásol táplálkozási szempontból az, hogy éppen hol vagyok, hol élek„ – fogalmazott az Exatlon műsorvezetője.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?