FÜLES

Padlóra küldte a koronavírus a TV2 sztárját, ki se tudott mászni az ágyból

Tóth Dávid először csak azt hitte, megfázott, nem sokkal később azonban olyan szintű levertség kerítette a hatalmába, hogy nem volt számára kérdés: elkapta a koronavírust. A Dancing with the Stars fiatal versenyzője a Ripost-nak mesélt arról, hogyan élte meg a betegséget és hogyan készül a szombati visszatérésre!
  • Szerző: Doris

Szomorú bejelentéssel kezdődött a Dancing with the Stars ötödik élő show-ja. Kiderült ugyanis, hogy Tóth Dávid is megfertőződött a koronavírussal, ezért ki kell hagynia az adást. A kajakosnak szerencsére mára sikerült legyőznie a betegséget.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Tv2

„Influenza szerű tüneteim voltak, így kezdődött minden. Azt hittem, megfáztam! Két napig hőemelkedésem volt és kínzó fejfájás gyötört. Akkor kezdtem el gyanakodni, amikor valami elképesztően durva levertség kerített a hatalmába, ki se tudtam kimászni az ágyból, tizenhat órákat aludtam” – kezdte a -nak Dávid, aki teljesen egyedül vészelte át a nehéz időszakot. A szüleire szerencsére ekkor is számíthatott, rendszeresen vittek neki ebédet vagy vacsorát, amit az ajtóban adtak át.

A Dancing with the Stars versenyzőjét öt napig kínozták a tünetek, utána szerencsére már csak az orrát fújta. A tíz napos karanténidőszak végére teljesen jól lett, ami szerinte annak is köszönhető, hogy korábban versenyszerűen sportolt és egészségesen táplálkozott.

„Nyilván a sportmúltam is közrejátszott abban, hogy viszonylag hamar legyűrtem a betegséget, bár, az is igaz, hogy sokan teljesen tünetmentesek maradnak. Náluk rosszabbul jártam. Már elkezdtünk próbálni partnernőmmel, Lissák Laurával. Tartottam tőle, hogy fáradékonyabb leszek, baj lesz az állóképességemmel, de semmi ilyet nem tapasztaltam. Vitaminokat is szedtem persze, azok is sokat segítettek. Összességében nagyon örülök, hogy túl vagyok a betegségen és újra a táncra koncentrálhatok” – mesélte Dávid, aki szombaton minden eddiginél jobban szeretné lenyűgözni a zsűrit és a nézőket.

Osvárt Andrea visszatérésre bravúrosan sikerült

Osvárt Andreának két adást kellett kihagynia, miután pozitív lett a koronavírus-tesztje. A színésznő múlt szombaton tért vissza, egy rendkívül elegáns bécsi keringővel, amire maximális 40 pontot kapott! Tóth Dávid reméli, neki is hasonlóan sikerül a visszatérés.

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?