FÜLES

Összeomlott Gregor Bernadett! Élet-halál között lebeg kedvence!

A színésznő egyre nehezebben tudja elfogadni az elmúlást! Nagyon aggódik kedvenc állatáért, akire családtagként tekint. A cica súlyos betegségben szenved!
  • Szerző: B.M.

Két kutyával, öt macskával és egy tengerimalaccal él együtt Gregor Bernadett és családja. Az állatok rengeteg örömet okoznak nekik, ám pontosan tudják: kedvenceik sem örök életűek. Nagy bánat érte az elmúlt hetekben a színésznőt, ám még nem vesztette el teljesen a reményt!

Az egyik cicánk súlyosan megbetegedett, gyulladás van a szervezetében. Álmos fiam találta meg a bokor alatt, mozdulni sem tudott szegény.

Azonnal elvittük az állatorvoshoz, aki elaltatta, vért vett tőle, tüzetesen megvizsgálta. Szerencsére a sok gyógyszertől kicsit jobban lett, de azóta is infúziókat kell kapnia. Nagyon bízom benne, hogy fel fog épülni" - mondta szomorúan a %%-nak az Újszínház művésznője, aki hozzátette: egyre nehezebben tudja elfogadni az elmúlást.

"Sokkal ragaszkodóbb vagyok, mint régebben. Évekkel ezelőtt, ha elpusztult egy kis kedvencem, akkor azzal próbáltam csillapítani a fájdalmam, hogy egy új állatkához kezdtem el kötődni. Ma már erre nem vagyok képes! Ha a cica meghal, akkor jó ideig nem szeretnék másikat" - mondta Bernadett, aki reméli, hogy sokáig ölelgetheti még a kedves cicát.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi halászlé receptek
És ezeket olvastad már?