FÜLES

Óriási bajban Sarka Kata! Iratait ellopták, végrehajtást kértek a cége ellen

Egy ismeretlen, Sarka Kata ellopott adataival visszaélve adósságot halmozott fel, ami most a cégét veszélyezteti.
  • Szerző: The_M

Elképesztő történet főszereplőjévé vált Sarka Kata. Hajdú Péter feleségének cége ellen végrehajtás zajlik tartozás miatt - írja a Bors. Ami veszélyezteti a vállalkozás működését és jövőjét is. Sőt egyben rossz fényt vett a Miss World Hungary-re, aminek a cég a főszervezője.

Pedig Kata semmiről nem tehet. Annyi történt csupán, hogy hét évvel ezelőtt az összes iratával együtt ellopták az akkori kocsiját, ami soha nem került elő. Aztán egészen néhány hónappal ezelőttig, semmilyen fejlemény nem történt az üggyel kapcsolatban. De ekkor Kata nevére olyan internet előfizetési csekkek kezdtek érkezni, amikhez nem volt semmi köze. Így nem is fizette be őket, hiszen arra gondolt, hogy hiba történt.

De nem. Valaki az ellopott adataival, valószínűleg telefonon megrendelte a szolgáltatást, és miután Kata nem fizetett, nála halmozódott fel a csaknem százezres tartozás. Amiért aztán jött is a végrehajtó. Ráadásul Sarkáék ekkor már hiába fizettek  más helyett, a bírósági szünet miatt a rendszerbe nem került be, hogy kiegyenlítették az adósságot. Vagyis a bíróság egyelőre nem tudta leállítani a végrehajtást...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?