FÜLES

Folytatódnak a megpróbáltatások: még fel sem épült, de már kritizálják Ördög Nóráék új kisboltját

Ugyan még csak a helyét jelölték ki az új boltjuknak, máris tiltakoznak ellene a helyiek. Újabb kifogást találtak Nóriék ellen.
  • Szerző: Ripost

Ördög Nóráék balatonakarattyai kisboltja körül hónapok óta folyik a huzavona. A szomszédok kifogásolták, hogy a népszerűsége miatt hatalmas forgalom kerekedett az évtizedek óta csendes környéken.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Bors munkatársa minap járt a „Nekem a Balaton” nevű kisboltnál. Ránézésre tökéletesnek tűnik az új helyszín, egy helyi lakos szerint azonban ebből is probléma lesz.

Szívvel-lélekkel dolgoznak a kis boltban
Fotó: Knap Zoltán (BORS)

„Azon azért elgondolkodhatott volna valaki, hogy miért van itt ekkora parkoló„ – jegyzi meg mogorván egy arra járó hatvanas asszony a lapnak.

„Azért, mert a település minden szegletéből, a tótól távolabbi házakból is idejönnek az emberek. Mert itt van a nagystrand és ez az út vezet a strand bejáratához. Hatalmas területről van szó, naponta több ezer ember fordul meg itt, ezért építettek nagy parkolót. Namármost, ha Nóráék ide költöznek, akkor ide csődül a temérdek vásárlójuk is, és a strandolók elől veszi el a parkolóhelyeket. Nem lesz ez így jó” – csóválja a fejét, majd hozzáteszi: „Szerintem Nánásiék nem véletlenül építkeznek mobil elemekből. Innen is hamarosan ki fogják utálni őket.”

A lap kérdéseire két akarattyai lakos is szóba hozta Siófokot, a pletykák szerint ugyanis ott tárt karokkal várják Nóráék boltját és a vele járó embertömeget is.

A parkolóban mobil elemekbôl épül majd az új épület

Ördög Nóra azt mondja, nincs ínyükre a bolt körüli felhajtás.

„Nem tudom, mit hoz a jövő, vakon vagyunk ugyanúgy, ahogy egy évvel ezelőtt voltunk, amikor kitört a járvány. Szeretjük Balatonakarattyát, és szívesen ma­radnánk. Ennyit tu­dok csak mondani.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?