FÜLES

Nyomasztó időszak: Képtelen az alvásra Gregor Bernadett!

A szexi színésznő őszintén mesélt a Ripostnak arról: egyre zsúfoltabbak a mindennapjai, nem fér bele az idejébe a pihenés!
  • Szerző: B.M.

Az Újszínház elismert színésznője már jó előre gondoskodott arról, hogy kilencéves kisfiának mindent beszerezzen az iskolakezdéshez. Gregor Bernadett el van keseredve, hogy lassan vége a nyárnak, hiszen igazi napimádó, ennek ellenére kellemes emlékek is fűzik az őszhöz.

"Az iskolakezdés mindig egy rendkívül megterhelő időszak. Biztos vagyok benne, hogy ezt minden szülő pontosan tudja és átérzi. Egyedül szoktam tanszereket venni a fiamnak, Álmosnak, mert ő nagyon unja a bevásárlást, és ilyenkor bevallom, egy kicsit nosztalgiázom is. Felelevenednek bennem a régi idők, amikor még a szagos radír és a több színű toll volt a divat. Amikor én voltam kisdiák" - kezdte a %%-nak a gyönyörű művésznő, akinek bizony nyomasztó gondolatai is vannak a szeptemberről.

Hamarosan fárasztó időszak kezdődik! Az iskolával párhuzamosan indul a színházi évad is.

"Természetesen imádom a hivatásom, csak a vidéki előadásokról gyakran hajnalban érek haza. Ilyenkor előfordul, hogy csak pár órát aludhatok a hajnali hatos kelésig. Mert ugye hétköznap viszem Álmost az iskolában. Tudom, hogy a legtöbb szülő ugyanígy van ezzel."

Szóval igyekszem már most felkészülni arra: napi négy óránál többet biztosan nem tudok majd pihenni

- árulta el Bernadett. Aki már most tart ettől az időszaktól, ezért olykor képtelen elaludni.

És ezeket olvastad már?