FÜLES

Nagy a baj: Félbe kellett hagynia koncertjét a magyar énekesnek!

A rapper annyira kikészült a színpadon magánéleti válsága miatt, hogy nem tudta folytatni az éneklést! A szórakozóhely is megszólalt a témában!

Fizettek a rajongók azért, hogy láthassák Ganxsta Zolee koncertjét, de a rapper - magánéleti gondjai miatt - képtelen volt minden beleadni a buliba. A közönség csalódottan tért haza.

Félórás színpadi alakítása értékelhetetlen volt a nézők szerint, fél 10-kor már mások szórakoztatták a publikumot - írja a Bors. Nemrég szakított a szerelmével, ez minden baj forrása. Magánéleti válsága hetek óta tart, és bár igyekezett munkába temetkezni, most mégis a számára legszentebb a helyen, a színpadon csúcsosodott ki problémája.

"Mindenkinek vannak nehéz időszakai, van, akinek több is. Ami történt, megtörtént. Nem mentegetőzöm, nem ígérgetek. A közönséget megkövetem, természetesen kárpótolom őket. Megyek tovább, folytatom a munkát. Készül az új lemez, könyvet írok, színházban dolgozom, filmezek, tévézek. Rendet rakok a környezetemben és magamban. Csókolom" - idézte Zolee Blikknek adott nyilatkozatát a lap.

De mit szól ehhez a szórakozóhely?

"Eddig is együtt dolgoztunk a Zolee-ékkal, ezután is együtt fogunk, nincs harag feléjük" - mondta a Barba Negra csapata.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?